Srdelu koju pržimo na ulju treba dobro osušiti od vode ili nakupljenog leda, zatim uvaljati u kukuruznu krupicu i ubaciti u tavu sa ugrijanim uljem...da bi dobi
li ribicu sa zlatnom koricom, dovoljno je okrenuti dva puta i obavezno peći sa poklopcem. Rezultat je na kraju ukusan i boja kao pripremana na gradelama 🍳😊🤗
Prikaži još ↓
Lola.
27.3.2020.
Odustani
Znači nije do miješanja ili dizanja poklopca, nego sorte riže. Nisu sve iste niti svaka odgovara za svaku uporabu, riža dugog zrna se ne lijepi i nakon kuhanja
pa je kao takva idealna za napr. salate a riža kratkog zrna je idealna za pripremu rižota ....Krumpir nikad nisam kuhala prije pečenja, začinim...dodam malo ulja i vode i direktno u pećnicu...A na češnjak doista treba paziti. Nije nužno da bude posljednji, nego samo regulirati temperaturu pečenja i na vrijeme dodati ostale namirnice.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .