Obavijesti
komentari
15 pogrešaka prilikom kuhanja koje svi rade, a uništavaju okus
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

Lola.
Znači nije do miješanja ili dizanja poklopca, nego sorte riže. Nisu sve iste niti svaka odgovara za svaku uporabu, riža dugog zrna se ne lijepi i nakon kuhanja pa je kao takva idealna za napr. salate a riža kratkog zrna je idealna za pripremu rižota ....Krumpir nikad nisam kuhala prije pečenja, začinim...dodam malo ulja i vode i direktno u pećnicu...A na češnjak doista treba paziti. Nije nužno da bude posljednji, nego samo regulirati temperaturu pečenja i na vrijeme dodati ostale namirnice.
ypsilon
Za (gotovo) svaku rižu je isto pravilo, i svaki put je savršena; isti omjer riže i vode kuhati točno 10 minuta na najmanjoj vatri (ako je plin u pitanju, doslov Prikaži još ↓
Lola.
Pa i nije baš za (gotovo) svaku, ima jako puno vrsta riže, meni je 10 min. u sv. slučaju malo, a ako pripremaš rižoto pogotovo, riža mora otpustiti škrob da bi Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .