Obavijesti
komentari
Kuhajmo hrvatsko: 10 prefinih jela gotovih u samo pola sata
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

hm
na jedan sjeckani crni luk dodati dvije paprike babure na rezance isjeckane lijepo ispirjati kada malo zamirišu dodati četiri krupne ,oguljene domaće rajčice smanjiti vatru i lagano pirjati.Dok to krčka smućkati dva jaja pola čaše mineralne vode ,malo soli i brašna koliko treba za lijepe noklice.Dok umak krčka zakuhati noklice.Na kraju umak završiti sa svježim listom peršina i malo češnjaka.Sve skupa pola sata kuhanja. Ovo je vege verzija.Može se dodati na luk meso ili mljeveno ili na kockice izrezano. Mi to doma zovemo, ljetno nabrzaka.
Dk
...sad da kažem ženi ajdmo jedno ljetno nabrzaka šta bi mislila...;-)))
hm
ne bi pomislila ništa što već sirota i ne zna.
Dk
...baš...10 minuta moljakanja , dvije minute sreće i 3 minute izvinjavanja...;-)
hm
to ja zovem apćiha sindrom. Poslije desete godine braka rijetko koga taj sindrom ne muči.Kažem mom dragom ,znam za ljude koji duže kišu.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .