Obavijesti

Show

Komentari 70

Krš u Opatiji: Bivši muž Dragane Mirković pijan slupao auto od 500.000€ i lagao da nije vozio!

Krš u Opatiji: Bivši muž Dragane Mirković pijan slupao auto od 500.000€ i lagao da nije vozio!
12

Policija je izvijestila o prometnoj nesreći koja se dogodila u Opatiji ovog ponedjeljka, a u njoj je sudjelovao bivši suprug Dragane Mirković, Toni Bijelić koji je bio u alkoholiziranom stanju, a čak je i lagao u iskazu...

VIDEO

Bivši suprug regionalne glazbene dive Dragane Mirković, Toni Bijelić, sudjelovao je u prometnoj nesreći u Opatiji koja je zamalo rezultirala tragedijom. Toni je vozio svoj blindirani Rolls-Royce vrijedan oko pola milijuna eura na kome je napravljena ogromna materijalna šteta.

Lepa Brena pozirala s omiljenim kolegicama: Promijenila je svoj zaštitni znak nakon 40 godina?
Lepa Brena pozirala s omiljenim kolegicama: Promijenila je svoj zaštitni znak nakon 40 godina?

Kako navodi Scandal, koji ima i fotografiju uništenog skupocjenog automobila, Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće i na sreću nitko nije ozbiljno povrijeđen. Biznismen je također u dobrom stanju, ali iznerviran zbog svega što se dogodilo. Kasnije je stigao i kamion s dizalicom koji je auto odvezao u Beč, dok je Toni s prijateljima koji su došli po njega otišao dalje. Kako doznajemo, šteta na automobilu je oko 100.000 eura. 

PU Primorsko-goranska navodi u priopćenju kako je vozač upravljajući osobnim vozilom njemačkih nacionalnih oznaka udario u parkirano osobno vozilo. Nakon toga, uslijed zanošenja vozila vozač je izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana osobna vozila. 

Dragana Mirković za 24sata: 'Kad srce stane' snimala sam u dvorcu i to mi je bilo prvi put...
Dragana Mirković za 24sata:  'Kad srce stane' snimala sam u dvorcu i to mi je bilo prvi put...

No, iz policije navode kako su po dolasku na mjesto događaja zatekli 51-godišnjeg državljanina Austrije, uz vozilo koje se dovodi u vezu s ovom prometnom nesrećom.  

Beograd: Drugi koncert Dragane Mirković u Štark areni u sklopu turneje "Do posljednjeg daha"

- Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mjesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Sljedećeg dana u Policijsku postaju Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzročio prometnu nesreću - navode u priopćenju.

Beograd: Severina tulumarila s oko 1000 ljudi na promociji svog albuma

- Daljnjim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj prometne nesreće 51-godišnjak te da je on upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama, dok je 36-godišnjak u vrijeme kad se prometna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu - stoji u nastavku priopćenja. 

Odvjetnica Tonija Bijelića: 'Nije istina da je on u vezi s drugom ženom, vodi častan život...'
Odvjetnica Tonija Bijelića: 'Nije istina da je on u vezi s drugom ženom, vodi častan život...'

Podsjetimo, s navedenim automobilom Toni Bijelić bio je početkom ožujka u Zagrebu gdje je odsjeo u hotelu Sheraton. Mnogi su tada promatrali parkirani Rolls-Royce Phantom VIII koji u osnovnoj verziji stoji 500.000 eura i na koji je potrebno čekati čak godinu dana.

Automobil u sebi sadrži najbolju i najskuplju kožu, polirano drvo, masažna sjedala, hladnjak s čašama za šampanjac, velike zaslone straga, ‘zvjezdano nebo’ na stropu sačinjeno do tisuća LED lampica i mnoge druge luksuzne detalje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 70

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina