Obavijesti

Show

Komentari 4

Dragana Mirković za 24sata: 'Kad srce stane' snimala sam u dvorcu i to mi je bilo prvi put...

Dragana Mirković za 24sata:  'Kad srce stane' snimala sam u dvorcu i to mi je bilo prvi put...
9

Pjesma 'Kad srce stane' je Draganin duet s Ivanom Zakom. 'Mi se poznajemo 16 godina i jako smo dobri prijatelji. Ivan je dobar momak i iskren prijatelj, kaže nam pjevačica

VIDEO

S nestrpljenjem čekam osjetiti ljubav na pozornici Arene Zagreb. Radujem se što ću ponovo ispuniti svoje srce i u isto vrijeme pokloniti ga publici, govori nam Dragana Mirković (56). Folk pjevačica 3. i 4. svibnja nastupa u zagrebačkoj Areni, a tim povodom objavljuje novu pjesmu ''Kad srce stane''.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Dvorac Dragane Mirković 01:12

- Ova pjesma je moj poklon publici. Pred beogradsku Arenu je izašla pjesma 'Kriva', a pred zagrebačku Arenu poklanjam 'Kad srce stane'. Volim darivati publiku - govori Dragana.

'Zak i ja smo dobri prijatelji'

Nova pjesma srpske folk pjevačice je duet sa zagrebačkim kolegom Ivanom Zakom (44). Njih dvoje su dugogodišnji prijatelji.

VIDEO Dragana Mirković pustila nas je ekskluzivno u dvorac: Sve ovo nije bitno, nego moja duša
VIDEO Dragana Mirković pustila nas je ekskluzivno u dvorac: Sve ovo nije bitno, nego moja duša

- Zak i ja se poznajemo 16 godina i jako smo dobri prijatelji. Upoznali smo se kad je on došao na moju DM Sat televiziju te je na neki način uz nas započeo svoju karijeru. Među nama je dosta godina suradnje i druženja. Ivan je jako kulturan i dobar momak, kao i iskren prijatelj - kaže nam pjevačica.

storyeditor/2024-04-11/WhatsApp_Image_2024-04-11_at_10_59_33.jpeg

Pjesmu je napisao Dražen Damjanović.

'Ovo je prvi spot koji je snimljen u dvorcu'

- Njegova želja bila je da je izvedemo Zak i ja - dodaje pjevačica. Spot pjesme, koji će biti dostupan danas od 14 sati na YouTube kanalu Croatia Recordsa, sniman je u Draganinom domu, dvorcu Ebenfurthu.

Širi se snimka Dragane Mirković kako plače na svom koncertu...
Širi se snimka Dragane Mirković kako plače na svom koncertu...

- Ovo je prvi spot koji je snimljen u dvorcu i to je bila Ivanova ideja. Ma da je i redatelj Dejan Milićević bio za to. Iskreno, meni je to odgovaralo jer nisam morala izlaziti iz kuće - smije se pjevačica.

Ebenfurt: Pop folk pjevačica Dragana Mirković živi u svom dvorcu u malom austrijskom gradiću

Podsjetimo, 24sata je prvi ekskluzivno bio u domu Dragane Mirković, u dvorcu Ebenfurthhu nadomak Beča. Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

Ebenfurt: Pop folk pjevačica Dragana Mirković živi u svom dvorcu u malom austrijskom gradiću

Pjevačica je tijekom naše posjete obznanila da je predala papire za razvod braka sa suprugom Tonijem Bijelićem nakon 24 godine.

- Imala sam 32 godine. Htjela sam djecu i nekoga tko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogriješila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne djece - rekla nam je tad.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO