Obavijesti

News

Komentari 332

Kosor dijelila lekcije u eteru pa ju je voditelj pristojno 'otpilio'

Kosor dijelila lekcije u eteru pa ju je voditelj pristojno 'otpilio'
2

Kako bi iznijela svoje viđenje optužnice protiv HDZ-a u emisiju ''U mreži prvog'' nazvala je Jadranka Kosor, no ubrzo ju je u govoru zaustavio voditelj Darko Labor

VIDEO

U emisiji ''U mreži prvog'' Hrvatskog radija u srijedu od 7.30 sati raspravljalo se o HDZ-u i Ivi Sanaderu te optužnici protiv HDZ-a za Fimi mediju. Kako bi iznijela svoje viđenje stvari u emisiju je nazvala Jadranka Kosor te je htjela novinarima Hrvatskog radija objasniti kako se ''radi posao''. 

- Jedan od vaših sugovornika izrekao je laž - da sam ja uzela novac. To odlučno demantiram, a to ću učiniti i preko odvjetnika. Vi na radiju niste dobili spis i ne znate o čemu se radi i molim vas da ne pritišćete pravosuđe - poručila je Kosor. 

- Smatram da ste po načelima profesionalnosti trebali i sami pozvati nekoga iz HDZ-a jer je to tema vaše emisije. HDZ je velika stranka časnih i poštenih ljudi. Zanimljivo je da se niste referirali na neke napise iz medija o Croatia osiguranju, Coningu, davanju kredita i tako dalje. Želim ukazati, kao netko tko se jednom u životu bavio novinarstvom, da bi ste trebali jednaki pristup imati prema svima, a kada se govori o političkim strankama svakako - rekla je Kosor. 

Tada ju je prekinuo voditelj Darko Labor riječima: ''Oprostite imamo drugog slušatelja na liniji'' te joj zahvalio na pozivu.

Voditelj emisije Darko Labor radio je kao glasnogovornik u Ministarstvu branitelja u vrijeme Ivice Pančića. Izdržao je kao glasnogovornik tadašnje ministrice Jadranke Kosor dva mjeseca. Zatim je dobio otkaz.  

Labor: Imam pravo birati sugovornike

Darko Labor je kazao kako radijski posao obavlja već 18 godina, a ni jedan političar mu se nije na ovakav način javio u emisiju. Ističe kako je Jadranku Kosor pustio u eter kao i sve ostale građane.

Labor je rekao da je Kosor poslušao, zahvalio joj se, te je u eter pustio idućeg slušatelja koji je tijekom njenog izlaganja čekao na liniji, javlja Jutarnji list. Darko Labor kaže kako je istup Jadranke Kosor trajao nepune dvije minute, što je u radijskoj minutaži i više nego dovoljno za iznošenje mišljenja. Kaže kako poput svakog urednika, ima pravo birati sugovornike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 332

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.