Obavijesti

Lifestyle

Komentari 0

'Kod mene se zna! Kava ujutro, 24sata, PLUS članci i kuponi'

'Kod mene se zna! Kava ujutro, 24sata, PLUS članci i kuponi'
1

Sad ću, uz godišnju digitalnu pretplatu Oranž za samo 17 eura, sve teme čitati neometano, kaže studentica Vida koja nije dvojila i odabrala je Oranž. Uz pristup svim člancima i križaljkama, dobila je i kupone...

VIDEO

Studiram znanost o moru u Puli, a portal 24sata zaista nudi pregršt zanimljivih tema iz mog područja. Volim surfati portalom gdje uvijek pronađem neku zanimljivu temu koja me privuče da ju čitam do zadnje riječi, kaže nam studentica Vida Kelić.

Digitalna je pretplatnica na 24sata i članica kluba Oranž.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Matea za Oranž 00:15

- Sad ću, uz godišnju digitalnu pretplatu Oranž za samo 17 eura, sve teme čitati neometano. Oni 'zaključani' tekstovi posebno me zanimaju i konačno ću moći pročitati sve do posljednjeg slova. Inače, ujutro uz prvu kavu surfam portalom, a sad ću uz pretplatu to činiti i češće - kaže ova studentica.

Posebno je oduševljena zbog pogodnosti koje pretplata na Oranž nudi, a to su uštede za shopping, jelo...

- Studenti cijene svaki cent i sve nam je važno. A uz godišnju digitalnu pretplatu uštedjet ću poprilično. Zaista se isplati. Raznorazni popusti me oduševljavaju - priznala je Vida.

Uzmi Oranž i zgrabi 15 € u dm-u, 20 € na Woltu te kartu za najizložbu!
Uzmi Oranž i zgrabi 15 € u dm-u, 20 € na Woltu te kartu za najizložbu!

Kazala je da 24sata portal dnevno izbacuje jako puno članaka, pa kada se vraća kući vikendom imat će što raditi u autobusu.

 - Volim biti informirana o svemu, a na listi prioriteta su mi i sportske teme, kao i neke zanimljive priče iz svakodnevnog života ljudi. Portal 24sata nudi sve to, a uz ovu pretplatu pročitat ću teme do kraja. Ne samo prvih par rečenica zbog 'zaključavanja'. Drago mi je da sam se konačno odlučila na ovaj korak. A posebno jer imam pogodnosti i u Cinestaru, a obožavam ići u kino - rekla je na kraju.

Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke
Sabine je članica kluba Oranž: Sada mogu čitati sve članke

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 20 €, dm kupon od 15 € te ulaznica za izložbu “Od boemstva do vječnosti”, koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i 77 € drugih kupona, kao što su 20 € kupon za Optiku Jo-Jo, 15 € kupon za Lidl, 5 € kupon u CineStaru, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Dnevni horoskop za subotu 5. listopada: Vage su ljubomorne, Škorpion zavodi izgledom...
ŠTO DONOSI POČETAK VIKENDA?

Dnevni horoskop za subotu 5. listopada: Vage su ljubomorne, Škorpion zavodi izgledom...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 5. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje