Obavijesti

Viral

Komentari 0

Kako udara Dragan Primorac?

Kako udara Dragan Primorac?
4

Primorac je juniorski taekwondo prvak bivše države, a odlukom predsjednika Europske taekwondo federacije 2019. godine uručen mu je počasni 7. Dan crni pojas World Taekwondo Europe organizacije

VIDEO

Premijer Andrej Plenković nije otkrio tko je predsjednički kandidat HDZ-a, ali više izvora potvrdilo nam je kako je riječ o bivšem ministru Draganu Primorcu. 

Primorac ne ulazi u stranku, nego ide kao nezavisni kandidat uz potporu HDZ-a, a očekuje se da će mu potporu dati i koalicijski partner Domovinski pokret, ali i još neke stranke.  

Sad im je i Zvonimir Boban dao 'košaricu'. Žele pobjednika, ali dojam je da traže samoubojicu
Sad im je i Zvonimir Boban dao 'košaricu'. Žele pobjednika, ali dojam je da traže samoubojicu

- Sazvali smo Predsjedništvo i ostala tijela stranke. Sutra ćemo donijeti odluku o predsjedničkom kandidatu, odnosno potpori kandidatu. Riječ je o kandidatu koji će čvrsto usidriti Hrvatsku u zapadni krug, Europsku uniju i voditi politiku koja će nas voditi tamo gdje pripadamo. Bit će to kandidat koji će učiniti sve da se vrati kulturni dijalog i da prestanemo s ovom politikom koju je provodio kršitelj Ustava - rekao je u utorak premijer Andrej Plenković.

Inače. Primorac je juniorski taekwondo prvak bivše države. Zbog doprinosa razvoju sporta 2004. godine uručena mu je Srebrena plaketa Europskog olimpijskog odbora, a odlukom predsjednika Europske taekwondo federacije Sakisa Pragalosa 2019. godine uručen mu je počasni 7. Dan crni pojas World Taekwondo Europe organizacije, navedeno je u životopisu Dragana Primorca. 

Plenković je prelomio. Sutra će objaviti da je Dragan Primorac njihov kandidat za Pantovčak
Plenković je prelomio. Sutra će objaviti da je Dragan Primorac njihov kandidat za Pantovčak

U američku Taekwondo Kuću slave (Hall of Fame) primljen je 2015. godine, dok je u listopadu 2020. izabran za člana Vijeća Hrvatskog olimpijskog odbora, a nedugo nakon toga i na dužnost potpredsjednika Hrvatskog taekwondo saveza. Od 2024. godine obnaša dužnost predsjednika Zdravstvene komisije Hrvatskog odbojkaškog saveza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti  djecu u školu. Što vi mislite?'
AMERIKANKA VOLI MINIMALNO ODJEĆE...

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti djecu u školu. Što vi mislite?'

Ova majka pojadala se kako je joj je suprug kazao da je odjeća koju ima na sebi neprikladna za odlazak do škole, pa je odlučila pitati pratitelje za njihovo mišljenje...