Obavijesti

News

Komentari 0

JANAF partnerima predstavio poslovanje i buduće projekte

JANAF partnerima predstavio poslovanje i buduće projekte

Prvo poslovno okupljanje koje je JANAF organizirao kao prva tvrtka u većinski državnom vlasništvu za poslovnu zajednicu, privuklo je gotovo 200 gospodarstvenika, predstavnika domaćih i inozemnih kompanija

Jadranski naftovod (JANAF) u četvrtak je u suradnji s Hrvatskom gospodarskom komorom, poslovnim partnerima na skupu "Što donosi sutra: novim partnerstvima u nove izazove", predstavio svoje poslovanje u buduće projekte, izvijestili su iz te hrvatske energetske kompanije.

Prvo poslovno okupljanje koje je JANAF organizirao kao prva tvrtka u većinski državnom vlasništvu za poslovnu zajednicu, privuklo je gotovo 200 gospodarstvenika, predstavnika domaćih i inozemnih kompanija.

Njima je predstavljeno poslovanje JANAF-a, a razgovaralo se o potencijalnim suradnjama i partnerstvima.

Okupljene predstavnike poslovne zajednice pozdravili su predsjednik Uprave JANAF-a Stjepan Adanić i predsjednik HGK-a Luka Burilović, dok je član Uprave JANAF-a Vladislav Veselica održao prezentaciju o budućim JANAF-ovim investicijskim aktivnostima.

SOS Zagreb o tri godine nakon potresa: 'Izostanak obnove je veća afera o INA-e, Janafa...'
SOS Zagreb o tri godine nakon potresa: 'Izostanak obnove je veća afera o INA-e, Janafa...'

"Vjerujem kako će se ovakva praksa ustaliti u našem poslovanju, kako bismo kroz ovakav transparentniji pristup proširili krug naših poslovnih partnera, a svakako se nadamo da će i ostale kompanije u pretežitom državnom vlasništvu slijediti naš primjer", izjavio je Stjepan Adanić.

"Naša primarna djelatnost je transport i skladištenje, ali se već sad okrećemo prema novim poslovnim aktivnostima usmjerenim prema diversifikaciji poslovanja u obnovljive izvore energije. Tako partnere upoznajemo s potrebama JANAF-a u predstojećem investicijskom ciklusu te upućujemo poziv svim potencijalnim partnerima da smo otvoreni za nove poslovne odnose", rekao je Vladislav Veselica.

"Ulaganja u energetsku infrastrukturu važan su segment razvoja zemlje koji za cilj ima poboljšanje energetske sigurnosti, održivosti i samodostatnosti. Time dajemo svoj doprinos stvaranju održive energetske budućnosti za Hrvatsku. Osim velikog značaja za Hrvatsku, Jadranski naftovod igra vrlo važnu ulogu i u sigurnosti opskrbe država jugoistočne i srednje Europe", rekao je Luka Burilović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
U nedjelju se pomiče sat: Evo kad morate pomaknuti kazaljke
ZIMSKO RAČUNANJE VREMENA

U nedjelju se pomiče sat: Evo kad morate pomaknuti kazaljke

Praksa pomicanja kazaljki na ljetno i zimsko vrijeme uvedena je radi uštede električne energije u industriji, kako bi ljudi ljeti, kad sunce ranije izlazi, ustajali sat ranije i ranije počinjali s radom, koristeći prirodno svjetlo
Dva iranska vojnika poginula u eksplozijama u Teheranu. SAD podržao Izrael: Samoobrana...
ESKALACIJA SUKOBA

Dva iranska vojnika poginula u eksplozijama u Teheranu. SAD podržao Izrael: Samoobrana...

Izraelski udari su odgovor na napad Irana, koji je ranije ovog mjeseca lansirao gotovo 200 balističkih projektila na Izrael. Izrael je rekao da će uzvratiti udarac, ali nije precizirao kada ili koja bi mjesta mogao ciljati