Obavijesti
članak
Istarski pršut suše bez dima, a to traje najmanje godinu dana
Komentari 42
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

mi
zašto ljudi trpaju u isti koš sve pršute koji su proizvedeni u Istri? I u Istri postoje razni proizvođači pršuta, i naravno, razlikuje se pršut od pršuta. Tinja Prikaži još ↓
Dk
Na žalost danas su pravi Istarski pršuti vrlo rijetki. U trgovinama ih nema.
co
Tko nije jeo sunku slavonsku staru 18 mjeseci skladistenu na tamnom i prozracnom mjestu nema pojma sto propusta!😄😀😊
Dk
A odakle dolaze svinje za taj prsut?
k_
sve su to svinje iz sjeverne i istočne hrvatske, samo što se tamo suši pa je odmah istarsko i dalmatinsko
Anakin S
Kod kušanja ovoga retro pršuta se mora začepiti nos ! :)
U1
Radije pojedem malo domaćeg tanko narezanog špeka nego pršuta pa taman da je španjolski od crne svinje.
ma
Hvali prsut drz se sunke
šk
Evo upravo jedem Istarski pršut Ruža i razočaran sam.
br
Ni drva ne moraju trositi
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .