Obavijesti
komentari
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

VOLBEAT
Sve je to lijepo, samo ono pod 2 i 4 se zove dinstanje, ne kuhanje. Čitam nekoliko puta, i negdje mi je izgleda promakla VODA - niste je stavljali, već ste brašno i kokošje kocke stavljali na suho?? Kako se onda uspio skuhati krumpir bez vode?
Dk
Tko je početnik, svašta bi tu ispalo samo ne paprikaš 🤔
VOLBEAT
Jučer sam kod rodbine jeo čobanac (koji je inače juhast, tj. ima dovoljno tekućine), oni su ga toliko reducirali, da je isparila sva voda, a ljuta paprika stavl Prikaži još ↓
Dk
Treba se držati nekih pravila, ne može se uvijek nešto kemijati...
Slažem se, neke varijacije su ok i normalne, tipa ja stqvim lovoror, ti ne (ne mislim strogo na ovaj recept), netko s origanom netko ne, malo gušće/rijeđe, sve Prikaži još ↓
Dk
Ne kaže se čobanaC nego čorBanac. Malo edukacije nebi škodilo.
VOLBEAT
kaže se čobanac...
Dk
Ja sam čula da se koriste oba izraza, ali čoban/čobanac ..ne?
VOLBEAT
Jelo se izvorno zove "čobanac", čobanac ili pastirac, tako je dobio ime, iako se u različitim dijelovima drugačije naziva... Meni ga je spravio Slavonac, pa val Prikaži još ↓
Dk
to sam i mislila @VOLBEAT
Dk
neeee.....kaže se čorbanac....to što ste vi jeli možda je čobanac - krivo jelo i krivi naziv.
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .