Sve je to lijepo, samo ono pod 2 i 4 se zove dinstanje, ne kuhanje. Čitam nekoliko puta, i negdje mi je izgleda promakla VODA - niste je stavljali, već ste braš
no i kokošje kocke stavljali na suho?? Kako se onda uspio skuhati krumpir bez vode?
Prikaži još ↓
BlaženkoKnežević
07.6.2021.
Odustani
U naslovu stoji kokošiji paprikaš, au receptu pileća prsa????????? A da ne spominjem nedostatak crvenog luka koji je glavni sastojak svakog gulaša i papeikaša!?
!?!?
Prikaži još ↓
Anakin S
07.6.2021.
Odustani
Obožavam piletinu ,a ni koke nisu loše ..
TŽ
Tiha Žena
07.6.2021.
Odustani
Osobno, ne bih nikad kuhala pileća prsa, osobito ova iz supermarketa (a to kupuje 80%ljudi), ali ajde ukusi su različiti, nego, gdje je voda? Luk?
cž
crna žena
07.6.2021.
Odustani
Zbog čega se zove kokošji paprikaš? Zbog toga jer se stavljak kokošja kocka? U kokošji paprikaš ide cijela kokoš.
🦈Jeronim🦈
07.6.2021.
Odustani
Očekujem komentar "sviđa mi se mljac" :))
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .