Obavijesti
Komentari 36
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

VOLBEAT
Sve je to lijepo, samo ono pod 2 i 4 se zove dinstanje, ne kuhanje. Čitam nekoliko puta, i negdje mi je izgleda promakla VODA - niste je stavljali, već ste braš Prikaži još ↓
BlaženkoKnežević
U naslovu stoji kokošiji paprikaš, au receptu pileća prsa????????? A da ne spominjem nedostatak crvenog luka koji je glavni sastojak svakog gulaša i papeikaša!? Prikaži još ↓
Anakin S
Obožavam piletinu ,a ni koke nisu loše ..
Osobno, ne bih nikad kuhala pileća prsa, osobito ova iz supermarketa (a to kupuje 80%ljudi), ali ajde ukusi su različiti, nego, gdje je voda? Luk?
Zbog čega se zove kokošji paprikaš? Zbog toga jer se stavljak kokošja kocka? U kokošji paprikaš ide cijela kokoš.
🦈Jeronim🦈
Očekujem komentar "sviđa mi se mljac" :))
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .