Obavijesti

News

Komentari 12

Htio je novac za sebe: Poštar (32) lagao da su ga opljačkali

Poštar (32) iz Tounja kraj Ogulina lažno je prijavio da su mu razbojnici auto pogodili kamenom, da je sletio s ceste te da su mu prijetili vatrenim oružjem

VIDEO

Poštar (32) iz Tounja kraj Ogulina lažno je prijavio da su ga u srijedu na lokalnoj cesti u „sačekuši“ u naselju Košare kod Tounja opljačkala dvojica razbojnika, utvrdila je policijska istraga. Podsjetimo poštar je policiji prijavio da su mu razbojnici na lokalnoj cesti bacili kamen na službeno vozilo i razbili vjetrobransko staklo, prilikom čega je sletio s kolnika, te ga potom uz prijetnju vatrenog oružja orobila dvojica maskiranih razbojnika. Tvrdio je i da su mu navodni razbojnici oduzeli i uništili mobitel. 

No, čini se da je poštar sve izmislio i inscenirao napad kako bi novac zadržao za sebe, jer je kriminalistička istraga utvrdila da je lažno prijavio kazneno djelo razbojništva. Policija ga sumnjiči za počinjenje tri kaznena djela, lažno prijavljivanje kaznenog djela, pronevjeru i oštećenje tuđe stvari o čemu će proslijediti Posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.