Obavijesti
Komentari 11
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

pikzibner
A jel? A to kaj grah s kobasicom košta 4 puta manje od azukija s kurobutom nema veze s ničim. U Kerali ćeš na ulici jest govedinu koja se marinirala i kuhala u Prikaži još ↓
bl
Zašto uvijek ispada da mi moramo učiti od drugih??? Hrvatska kuhinja iz svih naših regija plus sve kulinarske đakonije zapadnog i istočnog Balkana dovoljno su g Prikaži još ↓
Dk
pola Hrvata može si priuštiti samo jela s akcija, a koliko ih je gladno, sad je bedasto malo prozivat Hrvate kako ne žele jesti skupa jela..
Dk
Joj kako začin zna drastično promijeniti i obogatiti okus...
Dk
najbolja mi je talijanska kuhinja
vi
Stranci nam uvijek začine i zapapre. A nije istina da naši ne vole učiti. U zadnje vrijeme zapapre nam i domaći.
mi
tko voli nek izvoli, sve je to ok, jela koja se pripremaju u dalekim krajevima je lijepo probati, ne kažem, mogu biti jako fina, ali uvijek ću se vratiti našoj Prikaži još ↓
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .