Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Hrskavi slanutak - grickalica koja će oduševiti sve ukućane

Hrskavi slanutak - grickalica koja će oduševiti sve ukućane

Slanutak je pečen kad je zlatne boje i hrskav izvana, a mekan iznutra. Pospite ga omiljenim začinima i promiješajte. Poslužite dok se još nije sasvim ohladio

broj osoba: 2

priprema: 45 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivana Smrk 02:29

Sastojci:

Konzerva slanutka od 400 g, 1 žlica maslinova ulja, ½ žličice soli, ½ žličice čilija u prahu, ½ žličice crvene paprike

Okusi Azije: Napravite finu juhu s povrćem i kineskim rezancima
Okusi Azije: Napravite finu juhu s povrćem i kineskim rezancima

Priprema:

Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Dobro procijedite slanutak, a zatim ga isperite vodom. Obrišite ga papirnatim ubrusima i ostavite ga još nekoliko minuta sa strane kako bi se u potpunosti osušio. Rasporedite slanutak po papiru za pečenje, prelijte ga maslinovim uljem i posolite. Pecite ga 20 minuta do pola sata i povremeno protresite lim. Slanutak je pečen kad je zlatne boje i hrskav izvana, a mekan iznutra. Pospite ga začinima i promiješajte. Poslužite odmah!

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1