Trumpa drito u kokošinjac.Neka jede prstima,samo da šuti.A drage ljude pozovem sebi doma.Parada za publiku nam ne treba.☺
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Ja bih se za tebe posebno potrudila oko stola..i bio bi ljepši nek su ovi))
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Ma ne sumnjam ja u tebe.Još ako je koja orhideja da nam krasi stol.;)
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
hhaha..toga ima koliko hoćeš..samo izabereš boju))
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Biram ljubičastu.Može i narančasta.;)
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Ljubičasta bi se bolje uklopila u cjelokupni ambijent))
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Ne bunim se.Jupi jeeee.;)Što se njupa?
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Nešto iz mog kraja...za predjelo meso iz tiblice, mladi luk i sir s vrhnjem...onda može juhica pa pečena patka s mlincima...a za desert međimurska gibanica.)))
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Ma da bi riječ rekla. Nego što je ti lica? 😀
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
...tiblica?
Dk
Deaktivirani korisnik
02.5.2018.
Odustani
Tiblica ti je drvena kaca u koji se sprema meso...najprije se spremi kosana mast, to se prvo špek kuha u vodi zatim se melje i soli, dobro se mora umjesiti ta s
mjesa...zatim se meso stavi u rasol na 3 tjedna, nakon toga se stavi sušiti, nakon sušenja se ispeće i stavi u tu kosanu mast.tu nema zraka i nema kvarenja...tako su od davnina spremali naši stari..mogu se staviti i kobasice i suhi jezici...po tome je Međimurje poznato..Ako ikad budeš u prilici probati nemoj dvojiti..uvjerena sam da će ti si se sviđati,..
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .