Obavijesti

Sport

Komentari 12

Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni' protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...

Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni'  protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...

Hrvatska od 20.45 igra protiv Poljske u četvrtom kolu Lige nacija, dok će prije njih na teren U-21 reprezentacija koju čeka dvoboj protiv Grčke u posljednjem kolu kvalifikacija za Euro...

VIDEO

Zlatko Dalić u početku nije bio pobornik Lige nacija. Smatrao je da je to nevažno natjecanje i bio je čak i za njezino ukidanje nakon loših rezultata, ali uskoro je to postalo sretno natjecanje za njega. Prije godinu dana s 'vatrenima' je dogurao do finala gdje su izgubili od Španjolske, a sada opet ima priliku odvesti nas u eliminacijsku fazu. 

Pokretanje videa...

Hrvati i Škoti: Je*ena Engleska 00:22

Hrvatska večeras od 20.45 igra protiv Poljske u četvrtom kolu Lige nacija. Imamo dvije pobjede i poraz nakon tri kola, a s tri boda u Varšavi osigurali bismo plasman u doigravanje. Prije mjesec dana na Opus Areni svladali smo Poljake 1-0 sjajnim golom Luke Modrića. Za razliku od te utakmice, ovaj put izbornik na raspolaganju nema Matea Kovačića koji je propustio okupljanje zbog skorašnjeg poroda supruge Izabel. Ipak, pronašao je Dalić način kako ga zamijeniti, a u Varšavi bi od prve minute mogao zaigrati Martin Baturina.

Osijek: Susret Hrvatske i Poljske u 2. kolu Lige nacija

- Ovo nam je najvažnija utakmica, prva meč-lopta da osiguramo prolazak skupine. Poljska ima dva poraza zaredom, ali od velikih reprezentacija, Hrvatske i Portugala. Očekujem da će nas napasti, imali su dosta probleme i bili su daleko od gola, što nije dobro za Lewandowskog, jednog od najboljih napadača na svijetu. Ali kad je blizu golu, vrlo je opasan. Moramo ga odmaknuti od gola, imati posjed lopte i biti bolji nego prije tri dana protiv Škotske. Neće biti lako, moramo biti spremni na atmosferu i ovako veliki stadion. Bit će teško, ali vjerujem da možemo do pobjede - kazao je izbornik u najavi utakmice.

Zagreb: Trening nogometne reprezentacije na terenu Hitrec Kacijan

Hrvatska je protiv Škota opravdala ulogu favorita i uzela puni plijen, a kladionice ju u sličnoj poziciji vide i u večerašnjem susretu. Koeficijent na 'vatrene' je 2, dok je na Poljake 3.50. Prijenos utakmice je na Novoj TV od 20.45, dok emisija počinje 45 minuta ranije.

A uvertira u taj dvoboj bit će od 18 sati u Koprivnici gdje Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Grčke ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Izravan je to dvoboj za drugo mjesto u skupini. Prijenos je na kanalu Max Sport 1.

Koprivnica: Susret Hrvatske i Andore u kvalifikacijama za Europsko U-21 prvenstvo

Našima je dovoljan i bod, a šanse da završe među tri najbolja drugoplasirana i izravno odu na Euro su minimalne. Dakle, smiješi se playoff, gdje bi suparnici mogli biti Irska ili Norveška, Belgija, Švedska ili Gruzija, Poljska, Rumunjska, Švicarska ili Finska, Ukrajina, Slovenija, te Danska ili Wales.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 12

VIDEO

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više
KALKULACIJE

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više

Ona za navijače najbolja opcija bila bi svakako pobjeda Hrvatske protiv Poljske, jer bi tada ostali na tri boda od Portugala (ili se približili ako im Škoti oduzmu bodove), a onda slijedi borba za vrh