Obavijesti

Sport

Komentari 26

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više

Što treba 'vatrenima' za ulazak u četvrtfinale Lige nacija? Bod u teoriji, pobjeda nosi puno više

Ona za navijače najbolja opcija bila bi svakako pobjeda Hrvatske protiv Poljske, jer bi tada ostali na tri boda od Portugala (ili se približili ako im Škoti oduzmu bodove), a onda slijedi borba za vrh

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija od 20 sati i 45 minuta gostuje kod Poljske u 4. kolu Lige nacija, a uz spomenutu, još su dvije utakmice u grupnoj fazi ispred 'vatrenih'. One su na rasporedu za mjesec dana, a Dalićeve trupe već sad otprilike znaju što im treba za plasman u daljnju fazu natjecanja. 

Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni' protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...
Gdje gledati Poljska - Hrvatska? Mini 'vatreni'  protiv Grčke u ključnom susretu za Euro...

Iz tri utakmice Hrvatska ima šest bodova, a pobjedom protiv Poljske gotovo bi sigurno osigurali četvrtfinale. Naravno, može se dogoditi čudo pa da Škotska slavi protiv Portugala, nakon toga Hrvatske i Poljske pa u nekom ludom raspletu završi na drugom mjestu, ali ostavimo to samo u teoriji.

Pokretanje videa...

aDalićev motivacijski govor 01:06

Škotska ima 0 bodova pa ćemo u pretpostavku staviti da oni otpadaju iz kalkulacija o prolasku skupine, a i s izjednačenim rezultatom protiv Poljaka 'vatreni bi zacementirali' prednost jer onda Poljaci moraju uzeti barem četiri boda u posljednja dva kola, a Hrvatska izgubiti od Škotske i Portugala da se ne bi plasirala u četvrtfinale. 

Susret Hrvatske i Škotske u 3. kolu Lige nacija

Ona za navijače najbolja opcija bila bi svakako pobjeda Hrvatske protiv Poljske, jer bi tada ostali na tri boda od Portugala (ili se približili ako im Škoti oduzmu bodove). Time bi se otvorila mogućnost da se u posljednjem kolu na Poljudu odlučuje o pobjedniku skupine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Dalić: Ne treba kritizirati nakon Škotske, upitno je hoće li Perišić igrati, a Kovačića ipak nema...
NAJAVILI POLJSKU

Dalić: Ne treba kritizirati nakon Škotske, upitno je hoće li Perišić igrati, a Kovačića ipak nema...

Prošao sam svakakve pozicije, pronalaženje prostora, snalaženje u međuprostorima... Na malo inteligentniji način doći do gola. Thomas Müller je specifičan, teško će se takav roditi opet. Jedan je od mojih idola i veseli me da me uspoređuju s njim, rekao je Kramarić