Obavijesti

Sport

Komentari 27

Gattusovi problemi: Sigur će se pridružiti momčadi u Zagrebu i zaigrati u derbiju bez treninga?

Gattusovi problemi: Sigur će se pridružiti  momčadi u Zagrebu i zaigrati u derbiju bez treninga?
4

Sigur je otputovao na okupljanje reprezentacije Kanada koju u utorak kasno po hrvatskom vremenu očekuje ogled s Meksikom u Arlingtonu, tako da će se desni bek priključiti Hajduku dan uoči derbija u Zagrebu

VIDEO

Hajduk od početka sezone muku muči s desnim bekovima, a čini se da problem nisu  uspjeli riješili niti u reprezentativnoj stanci, pa će Gennaro Gattuso morati improvizirati i u najvećem hrvatskom derbiju koji se igra u petak u Maksimiru. O čemu se radi. Kao prva opcija za bočnu poziciju na desnoj strani na početku priprema figurirao je Niko Sigur, no u Sloveniji je obnovio ozljedu gležnja i nije bio spreman za nastupe na početku sezone. Štoviše, od početka sezone svega tri puta je ulazio u igru po par minuta i tek odnedavno, pred reprezentativnu stanku se priključio treninzima prve momčadi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Igrači Hajduka pozdravili navijače 00:31
Hajdukovac Sigur odabrao je Kanadu ispred Hrvatske: 'Velika je čast nositi javorov list...'
Hajdukovac Sigur odabrao je Kanadu ispred Hrvatske: 'Velika je čast nositi javorov list...'

Podsjetimo, Sigur je u iznenadnom obratu odlučio promijeniti nogometnu putovnicu i umjesto za Hrvatsku nastupati za Kanadu, koja ga je odmah pozvala za dvostruki program u ovom "prozoru", u kojem su planirane utakmice sa Sjedinjenim Američkim Državama i Meksikom. Protiv Amerikanaca je Sigur ostao na klupi a hoće li ga izbornik Jesse Marsch koristiti u ogledu s Meksikancima to ćemo tek vidjeti. No bez obzira na to, susret Kanade i Meksika igra se na AT&T stadionu, domu Dallas Cowboysa u Arlingtonu pored Dallasa, a započinje u u utorak u podne po lokalnom, odnosno u utorak navečer po hrvatskom vremenu.

Hajduk i Dinamo sastali se u 32. kolu SuperSport HNL-a

Hoće li Sigur zaigrati i u kakvom će se stanju vratiti u Hajdukovu svlačionicu nakon cjelodnevnog puta i interkontinentalnog leta za sada je nemoguće predvidjeti, no u Hajduku su planirali njegov povratak na način da niti ne dolazi u Split, nego da se priključi momčadi u četvrtak navečer u hotelu, jer će Hajduk nakon treninga u četvrtak otputovati za Zagreb. S obzirom da je Fahd Moufi i dalje van konkurencije zbog ozljede i da je jedina preostala opcija lijevi bek Šimun Hrgović, za očekivati je da će Sigura Gattuso koristiti u barem jednom dijelu utakmice.

Hrvatska U-21 reprezentacija protiv Ukrajine igra prvu utakmicu na Europskom prvenstvu za mlade
Sigur otkrio: Bilo mi je teško promijeniti reprezentaciju, ali morao sam donijeti tu odluku
Sigur otkrio: Bilo mi je teško promijeniti reprezentaciju, ali morao sam donijeti tu odluku

Što se tiče ostalih vijesti s Poljuda spomenimo kako se u javnosti pojavilo više informacija oko Madžida Šošića koji je napustio pripreme bosanskohercegovačke U-21 reprezentacije. Jedni kažu zbog transfera, no za sada iz Hajduka nema nikakvih naznaka da se nešto događa u tom smjeru. Drugi tvrde da je Šošić samovoljno napustio reprezentaciju nezadovoljan što u porazu protiv Austrije nije nastupio... Pokušali smo saznati nešto više od glasnogovornika reprezentacije Alije Porče ali on nije bio spreman razgovarati na tu temu. U svakom slučaju više bi o cijelom slučaju trebali saznati nakon što se Šošić vrati u Split i priključi momčadi.      

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 27

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!