Obavijesti

Viral

Komentari 0

VIDEO izaziva jezu! Otac i sin naletjeli na veliku bijelu psinu

VIDEO izaziva jezu! Otac i sin naletjeli na veliku bijelu psinu

U intervjuu su rekli da je njihov čamac nešto veći od osam metara, a velika bijela psina, koja je plivala pored njih, imala je oko šest metara...

VIDEO

Frank i Mike Pitten, koji ljetuju u gradiću Scituate, u SAD-u, ponedjeljak su se vozili čamcem kada je ispod njih prošla velika bijela psina. Otac i sin sve su snimili kamerom. Godinama love ribu diljem svijeta, ali na ovakav prizor, kažu, nisu još naišli. 

KVIZ Možete li prepoznati ove države po obliku teritorija? Samo najbolji će imati 7/7!
KVIZ Možete li prepoznati ove države po obliku teritorija? Samo najbolji će imati 7/7!

- Pogledao sam Michaela i rekao mu: 'Znaš, ovo je jedan od onih trenutaka koji se događaju samo jednom u životu' - rekao je Frank u intervju za NBCBoston10. 

POGLEDAJTE VIDEO:

@nbc10boston Frank and Mike Pitten have gone fishing all over the world, but they’ve never seen anything like this. @mary.athanasia #nbc10boston #shark #greatwhiteshark #sharks #massachusetts #news #video #fyp ♬ original sound - NBC10 Boston

Uz obalu su tražli lešinu grbavog kita koja je viđena u zaljevu Cape Cod. Inače, uz obalu Massachusettsa nedavno su viđeni morski psi pa su se nadali da će ih pronaći uz lešinu, ali nisu očekivali da će doći licem u lice s tako velikim morskim psom jer su od obale bili udaljeni samo oko 9,5 kilometara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Pitten (@mikepitten)

U intervjuu su rekli da je njihov čamac nešto veći od osam metara, a velika bijela psina, koja je plivala pored njih, imala je oko šest metara.

- Obojica smo se složili da je to možda najbolja stvar koju smo ikada vidjeli - zaključio je Frank.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO