Obavijesti

Viral

Komentari 3

ANKETA Prijelazna jakna iliti jaketica. Je li to najbesmisleniji predmet u povijesti garderobe?

ANKETA Prijelazna jakna iliti jaketica. Je li to najbesmisleniji predmet u povijesti garderobe?

Prijelazna jakna? Kakav prijelaz? Što prelaziš u neki nogometni klub? Uhvatila se grupa studenata šaliti sa svojim kolegom koji se upravo pohvalio novom, kako ju je nazvao, prijelaznom jaknom...

VIDEO

Čekala je početak jeseni, tad će zasjati, to je njezino razdoblje, za njom će se okretati... Ali početak jeseni podsjeća više na početak zime nego na ranu jesen. Nikome nije korisna. Ni ovo nije njezina godina, vraća se u ormar... Govorimo, naravno, o prijelaznoj jakni. Pojmu koji se ustalio posljednjih godina, proizvodu kojeg su posebno reklamirali razni modni brendovi posljednjih tjedana...

Točna definicija što je prijelazna jakna ne postoji. Neke web trgovine u tu kategoriju guraju gornje dijelove trenirke, druge web trgovine se s tim ne slažu pa su kod njih većinom 'bomberice' i jeans jakne pod tom kategorijom, kod trećih dominiraju tu sakoi i kožne jakne... Valjda se ni oni sami ne mogu dogovoriti što je prijelazna jakna.

Uglavnom, riječ bi bila o, kako ih se nekad naziva u Dalmaciji - "jaketicama".

A posvetiti njima nekoliko riječi nagnala nas je situacija iz jednog zagrebačkog kafića ovih dana...

- Prijelazna jakna? Kakav prijelaz? Što prelaziš u neki nogometni klub? - uhvatila se grupa studenata šaliti sa svojim kolegom koji se upravo pohvalio novom, kako ju je nazvao, prijelaznom jaknom..

Jakna za prijelazno vrijeme: Lagana, bijela i vrlo eterična
Jakna za prijelazno vrijeme: Lagana, bijela i vrlo eterična

- Ma to mi je sad za idućih nekoliko tjedana, a onda mi je opet dobra na proljeće - branio se momak u prijelaznoj jakni, ali kolege su bile neumoljive.

- Kojih par tjedana? Jučer je bilo 30 stupnjeva, sutra će biti pet stupnjeva! - povikao je jedan od mladića iz grupe te zatim poentirao:

- Ne postoji besmisleniji proizvod od prijelazne jakne...

Rasprava je tu završila..

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3

VIDEO