Obavijesti

News

Komentari 4

FOTO Drama u Opatiji, gorio bus kod benzinske, djelatnici gasili požar: 'Vozač je gasio bočicama'

FOTO Drama u Opatiji, gorio bus kod benzinske, djelatnici gasili požar: 'Vozač je gasio bočicama'
3

Od vatrogasaca JVP Opatija doznajemo kako su u četvrtak ujutro primili dojavu, no do njihovog dolaska požar je bio ugašen

VIDEO

Na turističkom autobusu belgijskih registarskih oznaka u četvrtak ujutro izbio je požar na parkingu u centru Opatije i samoj blizini benzinske pumpe. Naime, Jutros oko 7,15 sati gorio je stražnji dio autobusa, a u gašenju požara sudjelovali su zaposlenici Ine i parkinga koji su brzom reakcijom spriječili veću materijalnu štetu.

- Inini djelatnici su vidjeli da autobus gori i odmah krenuli gasiti sa svojim vatrogasnim aparatima koji se nalaze na pumpi, time su spriječili katastrofu! Da je požar bio većih razmjera, vatra bi zahvatila i druge autobuse koji su tamo parkirani. Vozač autobusa se nije ni snašao te je pokušavao ugasiti požar bočicama vode koje je držao u autobusu. Tu su priskočili i djelatnici parkinga i ugostiteljskog objekta u blizini - ispričao nam je čitatelj koji nam je poslao fotografije i svemu svjedočio. 

VIDEO Požar na A1 kod Gospića: 'Kamion je izgorio u potpunosti'
VIDEO Požar  na A1 kod Gospića: 'Kamion je izgorio u potpunosti'

Kako doznajemo od zaposlenika benzinske pumpe, on je dao aparat za gašenje, a kolegica je zvala vatrogasce.

- Čuo sam da netko zove moje ime, shvatio sam da je to prijatelj koji radi na parkingu 20 metara od benzinske. Vidio sam kako gori bus, dodao sam prijatelju aparat za gašenje požara i oni su to ugasili s dva aparata. Jedan je bio moj, jedan su oni imali. Kolegica je zvala vatrogasce koji su brzo stigli. Super je prošlo, kako je moglo proći - rekao nam je zaposlenik benzinske pumpe.

Od vatrogasaca JVP Opatija doznajemo kako su u četvrtak ujutro primili dojavu, no do njihovog dolaska požar je bio ugašen.

- Izašli smo na intervenciju, no ljudi koji su se našli u blizini su ugasili požar u blizini benzinske pumpe - rekli su nam iz JVP Opatija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

24sata na suđenju u Beogradu: Zatamnjeno staklo, suze majki i riječi dječaka koje lede krv...
STRAVIČNI DETALJI UBOJSTVA

24sata na suđenju u Beogradu: Zatamnjeno staklo, suze majki i riječi dječaka koje lede krv...

Dječak (14): Majka je htjela da budem savršen • Da otac nije imao pištolje, nikad ne bih ubio