Obavijesti

Sport

Komentari 4

Fener ispao iz Lige prvaka, Jose Mourinho bjesnio: 'Pa Livaković nije niti loptu dotaknuo...'

Fener ispao iz Lige prvaka, Jose Mourinho bjesnio: 'Pa Livaković nije niti loptu dotaknuo...'

Jedna momčad zaslužila je pobjedu, druga je izborila prolazak. Izgubili smo šansu za utakmice s najboljima. Ne bismo osvojili Ligu prvaka, ali mogli smo pobijediti neka jaka imena, rekao je Mourinho

VIDEO

Fenerbahče je na kraju prošle sezone angažirao legendarnog Josea Mourinha i sve s ciljem da ove sezone detronizirao Galatasaray u domaćem prvenstvu, a prije toga da se domognu Lige prvaka. Već sada su zapeli na prvom cilju.

Fener je u utorak navečer ispao iz trećeg pretkola Lige prvaka pa će natjecanje nastaviti u play-offu Europske lige. Lille je u prvom susretu slavio 2-1 i držao prolazak u uzvratu do sudačke nadoknade kada je Fenerbahče autogolom izborio produžetke. Ipak, francuski klub je preko Davida u 116. minuti izjednačio na 1-1 iz penala i prošao dalje. Mourinho je, malo je reći, bio bijesan kao ris nakon ispadanja. 

FILE PHOTO: Europa League - Final - Sevilla v AS Roma

- Jedna momčad zaslužila je pobjedu, druga je izborila prolazak. Izgubili smo šansu za utakmice s najboljima. Ne bismo osvojili Ligu prvaka, ali mogli smo pobijediti neka jaka imena. Sad tu priliku više nemamo. Bolje da ništa ne kažem o jedanaestercu, samo suci i VAR znaju zašto je dosuđen.

Opet se svađao s novinarima, a kako bi prikazao koliko je njegova momčad bila nadmoćnija, spomenuo je  Dominika Livakovića. 

- Jeste li gledali utakmicu? Novinari koji se ne razumiju u nogomet fokus imaju na brojkama, statistici i podatcima. To samo ponekad pokazuje kakve je bila utakmica. Dominik Livaković imao je samo jednu obranu na gostovanju, a danas nije ni dodirnuo loptu. Ovo nisu isprike, okrećemo se ciljevima - rekao je ljutiti Portugalac.

Euro 2024 - Croatia v Italy

Fener ima zagarantirano minimalno Konferencijsku ligu, a za grupnu fazu Europske lige morat će se potući u sljedeća dva tjedna. Dionice su portugalskom stručnjaku malo opale jer je glavni cilj bio plasman u Ligu prvaka. A navijači Hajduka priželjkuju kako ovo znači da bi i Edin Džeko uskoro mogao napustiti klub i preseliti se na Poljud...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!