Obavijesti

Sport

Komentari 14

Englezi: Kranjčar je čudo, u Portsmouthu su svi ludi

Englezi: Kranjčar je čudo, u Portsmouthu su svi ludi
1

Stvarno treba biti prilično neuračunljiv da prodaš Niku za 2,5 mil. €, sprdaju se širom Engleske na odluku Portsmoutha da puste Niku u Tottenham

VIDEO

Njima treba 30 šansi da možda slučajno zabiju gol. A uza sve to, još su i jedinog igrača koji nešto zna darovali Tottenhamu. Poludjeli su sasvim, ismijavaju se u Engleskoj na račun Portsmoutha, prije svega zbog njihove odluke da prodaju Niku Kranjčara.
- Niko je čudo od igrača. To je vjerojatno najbolji igrač u Engleskoj za taj novac - pišu britanski mediji o našem reprezentativcu, kojeg su Spursi platili 2,5 milijuna eura.
Tamošnje novine sve se više bave i usporedbama Kranjčara i Modrića, a u toj “utrci” Luka je još ispred Nike.
- Kranjčar je izvrstan igrač, ali Modrić... Ma to je čudo, ljudi, još sad kad se vrati u formu, Tottenham će biti nevjerojatno moćan - rekao je navijač koji već 21 godinu nije propustio niti jednu domaću utakmicu.
Idila koja je zavladala u Tottenhamu nakon što su “razbili” Manchester City 3-0 nije dugo trajala. Igrači su pod vodstvom kapetana Keana “zaružili” u Dublinu, a Harry Redknapp dobio je slom živaca.
- Nemam nikakva razumijevanja za njih. Odlično su plaćeni i bilo im je rečeno da to ne čine. Zbog ovog će snositi posljedice - rekao je Redknapp o 16-orici igrača, među kojima su, navodno, i sva tri Hrvata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 14

VIDEO

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'
DIV MEKA SRCA

Cro Cop spasio psa s ulice: 'Ako ju je neko smeće izbacilo iz automobila, neka se zna...'

Jučer sam na cesti ispred kuće na Borčecu našao ovu mrvicu kako izbezumljeno luta. Mješanac pinča vjerojatno. Nahranio sam je i odveo kod veterinara, ali čip nema, započeo je priču legendarni Mirko Filipović
Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića
PIŠU ŠPANJOLCI

Problemi u Realu: Ancelotti se sukobio sa sinom zbog Modrića

Luka Modrić je, uz Danija Carvajala, jedini igrač koji je s Realom osvojio šest naslova Lige prvaka, što Carlo Ancelotti iznimno cijeni, a kapetana vidi i kao mentora ostalim igračima