Obavijesti

Sport

Komentari 18

Bogdanović nemoćan protiv Brade, Vučević preletio Bullse

Bogdanović nemoćan protiv Brade, Vučević preletio Bullse
3

Fear the Beard, slogan je Houston Rocketsa kad James Harden uđe u pravi ritam. Brooklyn Netsi nisu znali kako ga zaustaviti, zabio im je 30 koševa za 22. poraz

VIDEO

James Harden , najpoznatiji bradati igrač NBA lige, uništio je i Brooklyn Netse. Ni Bojan Bogdanović nije ga uspio zaustaviti na putu prema 30 poena, šest asistencija i tri skoka u pobjedi 113-99, pa su Houston Rocketsi na omjeru 27-11, a Brooklyn Netsi pali su na 16-22.

Bogdanović je igrao 37 minuta , zabio je četiri dvice iz sedam pokušaja i promašio obje trice. Uz još pet slobodnih bacanja došao je do zbroja od 13 poena , skočio je pet puta, a asistirao tri puta . I on i Harden na početku su ostali u sjeni naguravanja Kevina Garnetta i Dwighta Howarda .

Howard je poslije jedne borbe u skoku imao nešto reći Garnettu, koji ne trpi takve situacije. Iskusni 38-godišnjak udario je glavom najsnažnijeg centra, Howard je zamahnuo prema njegovoj glavi, ali suci su procijenili da tu nije bilo udarca, pa je isključen samo Garnett.

VIDEO

- U dobrim starim danima tu se ne bi sudio ni faul, a sad izbacuju ljude - priznao je i trener gostiju Kevin McHale. Howard je dobio tehničku, moguće je da ga liga suspendira nakon dodatnog pregledavanja snimki.

- To ne ovisi o meni. Meni je samo važno da smo pobijedili - rekao je centar Rocketsa. Garnett je odbio pričati s novinarima.

Pistonsi u nevjerojatnom nizu

Otkako su potjerali svojeg najskupljeg igrača Josha Smitha , Detroit Pistonsi pobijedili su u devet od deset odigranih utakmica. Od najgore momčadi u ligi stigli su na samo dvije pobjede zaostatka za mjestima koja vode u doigravanje.

Nisu imali nimalo lagan raspored, a kvalitetu su pokazali u gostima kod Toronta, drugoplasirane momčadi istoka. Preživjeli su utakmicu života Jonasa Valančiunasa, litavski centar zabio je 31 koš uz šut iz igre 14/15 i 12 skokova, ali Brandon Jennings bio je još bolji s 34 koša i deset asistencija , za pobjedu Pistonsa 114-111. Jennings je u posljednjoj obrani ukrao loptu Kyleu Lowryju .

- Bio je nevjerojatan. Uzeo nas je sve na leđa i nosio nas - slikovito je opisao Jenningsovu večer Stan van Gundy , trener Detroita.

Crnogorac bolji i od Gasola

U fantastičnoj formi je i Nikola Vučević . Centar Orlando Magica u gostima kod Chicago Bullsa završio je s 33 koša i 11 skokova, ništa mu nije mogao ni Pau Gasol , koji je završio na posteru jer je na kraju treće četvrtine Crnogorac žestoko zakucao lijevom rukom preko Španjolca.

VIDEO

- Htio sam doći do obruča i snažno završiti akciju. Dobro sam se odrazio i želio sam zakucati, znam da to ne radim često, pa je Bullse moj potez sasvim sigurno iznenadio - objasnio je 24-godišnjak nakon pobjede 121-114.

Orlando je kao i Detroit na 14 pobjeda u sezoni, Chicago s omjerom 26-13 drži četvrto mjesto u Istočnoj konferenciji.

Još jedan igrač može se pohvaliti da je otišao preko 30 u noći s ponedjeljka na utorak po hrvatskom vremenu. Anthony Davis u gostima kod Bostona imao je 34 koša, devet skokova, četiri asistencije i tri blokade, ali malo mu to vrijedi kad su Celticsi pobijedili Pelicanse 108-100. Boston je na omjeru 13-23, New Orleans je pao ispod 50 posto pobjeda (18-19).

Rezultati:

  • Boston Celtics - New Orleans Pelicans 108-100
  • Brooklyn Nets - Houston Rockets 99-113
  • Toronto Raptors - Detroit Pistons 111-114
  • Chicago Bulls - Orlando Magic 114-121

Istočna konferencija:

  1. Atlanta 29-8
  2. Toronto 25-12
  3. Washington 25-12
  4. Chicago 26-13
  5. Milwaukee 20-19
  6. Cleveland 19-19
  7. Miami 16-21
  8. Brooklyn 16-22

Zapadna konferencija:

  1. Golden State 29-5
  2. Portland 30-8
  3. Houston 27-11
  4. Memphis 26-11
  5. Dallas 26-12
  6. LA Clippers 25-13
  7. San Antonio 23-15
  8. Phoenix 22-18
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu
TOČI, JOŠKO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu

Krasno je primio proigravanje Grealisha, Burna driblingom poslao u prošlost pa Tonaliju kroz noge zabio fantastičan gol u drugi kut. Joško Gvardiol opet je briljirao

Maestralni Gvardiol zaludio je društvene mreže: 'Briljantan je! Mora postati jedan od najboljih'
NEVJEROJATAN JE

Maestralni Gvardiol zaludio je društvene mreže: 'Briljantan je! Mora postati jedan od najboljih'

Napadačke vještine su mu apsolutno sulude za čovjeka koji je i vrhunski obrambeni igrač, jedan je od hvalospjeva na račun hrvatskog reprezentativca koji je zabio spektakularan gol u remiju protiv Newcastlea
Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača
NOVI OKRŠAJ

Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača

Trener Istrana Paolo Tramezzani sukobio se s navijačkom skupinom Demoni nakon utakmice tijekom koje su ga ponovno gnjusno vrijeđali s tribine. Navijači Istre nisu zadovoljni igrom svoje momčadi