Obavijesti

News

Komentari 43

Bili u braku 51 godinu pa umrli od korone u 6 minuta razmaka

Bili u braku 51 godinu pa umrli od korone u 6 minuta razmaka
1

Buddy Baker objavio je video kako bi ispričao sve o strašnim posljedicama globalne pandemije. Njegovi roditelji su od komplikacija izazvanim korona virusom umrli u samo šest minuta razmaka...

VIDEO

Do prije par tjedana moji roditelji su bili savršeno zdravi, priča Buddy Baker s Floride, sin Stuarta (74) i Adriane Baker (72) koji su preminuli od korona virusa. Nerazdvojni par je bio u braku 51 godinu, piše CNN.

Buddy, dugogodišnji agent NFL-a, je na svom Twitter profilu objavio i video kako bi ispričao sve o strašnim posljedicama globalne pandemije. Njegovi roditelji su od komplikacija izazvanim korona virusom umrli u samo šest minuta razmaka.

U videu je zamolio sve da se drže uputa i da stoje kod kuće što je više moguće.

- Osjećate se kao da vas to ne dira, sve dok pogodi nekog iz vaše obitelji ili nekog koga poznajete - rekao je Buddy. Dodao je kako se nada da smrt njegovih roditelja nije bila uzaludna i da će ova dramatična ispovijest doprijeti do što više ljudi.

- Prije tri tjedna moji roditelji su otišli kod doktora jer se nisu osjećali dobro. Poslao ih je kući. Kako se njihovo stanje i nakon par dana nije nikako poboljšavalo, savjetovao ih je da odu u bolnicu. Iz bolnice su ih također otpustili i savjetovali da odu kući i da se izoliraju - priča Buddy. Dodao je da bi se jedan dan osjećali malo bolje, a onda idući dan opet stanje pogoršali, ali bili su optimistični.

- Čuli smo se stalno na telefon i činilo mi se kao da će sve proći - rekao je. Otac mu je na kraju primljen na hitnu pomoć, a majka je još bila kod kuće. Ipak, i majci se pogoršalo stanje i teško je disala. Počeli su im otkazivati organi. Na kraju su umrli u par minuta razmaka.

- Oni su bili savršeni par. Toliko nerazdvojni...  - tužno priča Buddy. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku