Treba biti taman zaklana kokoš ili purica ili svinjče, pusti malo jedno 15 minuta i onda izrezat na šnicle, bez paca. Nema bolje. Ti ćeš me staro momče učit !
de
deKales
27.6.2015.
Odustani
istina, nema bolje od raznjica na koljevini...onako na kotlu gdje se topi mast :)
u3
user_39382
27.6.2015.
Odustani
Meso treba odležati nasoljeno i začinjeno preko noći na hladnom. Ali da sam jeo loš roštilj i nesjećam se.
St
Strawanza
27.6.2015.
Odustani
jeb.... te snicle. i kokos i tuka i prase. bice nikad nisi ni prova teletinu i janjetinu. bice ti skupo....
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .