To je to što me zanima!

Strijelci zadovoljni nastupom: U finalu je sve moguće, a mi očito ne možemo jedan bez drugoga

Maričić se u finale plasirao s četvrtog mjesta kvalifikacija, a Gorša s osmog. Finale je na rasporedu sutra od 12 sati
Vidi originalni članak

Bjelovarski dvojac strijelaca, Miran Maričić (27) i Petar Gorša (36) plasirao se u finale zračne puške na 10 metara na Igrama u Parizu. Maričić je u kvalifikacijama završio četvrti, a Gorša osmi i tako uhvatio posljednje mjesto koje vodi u finale. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nerazdvojni smo, očito ne možemo jedan bez drugoga. Još 2017. godine smo obojica bili u finalu Svjetskog prvenstva, gdje smo obojica dosegnuli olimpijske kvote u Tokiju. U Tokiju smo obojica ušli u finale malokalibarske puške, a sada smo u Parizu u finalu zračne puške - započeo je Gorša.

NIJE IŠLO Šteta! Martić ispala već u prvom kolu na olimpijskom debiju

- Ja sam imao jedan loš hitac u zadnjoj seriji koji me umalo koštao finala. Uspio sam ostati miran, pogoditi u zadnjih pet-šest hitaca čvrste centre i ugurao se među finaliste. Mogu reći da mi se to i sviđa jer sam sad u poziciji autsajdera u finalu. A to me jako motivira - zaključio je. 

'BARAKUDE' SLAVILE NA STARTU Tucak oštro kritizirao Olimpijske igre: 'Hrana je katastrofa. Treba nam meso, a ne pašteta i sir'

Maričić je ukupno ostvario rezultat od 631,3 bodova, dok je Gorša ostao na 629,8. Najbolji je u kvalifikacijama bio Kinez Lihao Sheng s ukupno 631.7 bodova.

KAKAV MEČ NAS ČEKA! A sada spektakl! Nadal teškom mukom prošao Mađara i izborio novi klasik protiv Đokovića

- Ovo je velik uspjeh. Bile su to teške kvalifikacije, jedne od najtežih ikad. Srećom izdržali smo, pobijedili olimpijski pritisak. U finalu je sve moguće - rekao je Maričić.

NE STOJE DOBRO Užas za Fantele: Start odgađan par puta, nije bilo daška vjetra! Hrvati imali velikih problema

Finale je na rasporedu sutra od 12 sati, uz prijenos na HRT-u 2.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare