Obavijesti

Sport

Komentari 11

Tucak oštro kritizirao Olimpijske igre: 'Hrana je katastrofa. Treba nam meso, a ne pašteta i sir'

Tucak oštro kritizirao Olimpijske igre: 'Hrana je katastrofa. Treba nam meso, a ne pašteta i sir'

Sve što sportašu treba je da ima dobar krevet i da može dobro pojesti. To u ovom slučaju nije niti jedno niti drugo. Idemo jesti u Hrvatsku kuću jer u olimpijskom selu hrana je katastrofalna, rekao je vaterpolski izbornik

VIDEO

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otvorila je Olimpijske igre u Parizu pobjedom protiv Crne Gore 11-8 (3-1, 2-4, 3-1, 3-2).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrana na Olimpijskim igrama u Parizu 02:49

- Odigrali smo jednu strašno tešku utakmicu, važnu utakmicu. Da smo izgubili, nije gotov turnir, ali ulaziš u ozbiljne probleme. Ova pobjeda nam donosi mir za nastavak turnira. Bilo je puno dobrih stvari, ali bilo je i loših. Ali, Crna Gora nam ne leži, no sjajna je reprezentacija kojoj uvijek nešto nedostaje. Hvala Bogu, danas smo ju prelomili i zasluženo pobijedili. Tražili smo miran ulazak u turnir i to smo ostvarili. I to protiv suparnika za kojeg smo znali da će nam stvarati probleme. Ne samo nama, svima. Nitko neće lako s Crnom Gorom. Ovo treba čim prije arhivirati i okrenuti se Italiji. Još jedan suparnik u manje od 48 sati u odnosu na 1. kolo - rekao je izbornik Ivica Tucak nakon utakmice te dodao:

- Crna Gora je protivnik kojeg ne možete razbiti s deset razlike, niti je to itko očekivao. U crveno me dovelo način na koji smo primili golove, to ne smijemo. No, bilo je i puno dobrih stvari, kombinacija i golova. Izgledamo ozbiljno, to je najbitnije u ovom trenutku. Polako, to je tek prvo kolo i tek je počelo.

Vaterpolski izbornik kritizirao je organizaciju na Olimpijskim igrama. Vrlo oštro je komentirao hranu koja se nudi u olimpijskom selu u Parizu.

- Vrlo malo odmora ima. Idemo sada nešto pojesti u Hrvatsku kuću jer u olimpijskom selu je hrana katastrofalna. Negdje kada završe Olimpijske igre dat ću svoj osvrt na sve skupa, a za sada sam usredotočen na natjecanje. Ako igrači moraju jesti paštetu i sir onda ne znam koji je smisao svega. No, kako nama tako i drugima. Idemo nešto pojesti, idemo osjetiti mesa našeg hrvatskog, mislim da je tamo PIK Vrbovec. Već smo pomalo i gladni, vjerujte mi. Gužve su ogromne, loša je hrana. To nije primjereno za ono što sportaš treba, a jedino treba da ima dobar krevet i da može nešto dobro pojesti. No, to u ovom slučaju nije niti jedno niti drugo. Lako je za mene, no ti dečki igraju - oštar je bio izbornik.

Maro Joković rekao je da veseli pobjedi na startu olimpijskog turnira.

- Važno je s psihološke strane. Unatoč nekim oscilacijama u igri, držali smo se dogovora, bili smo dosta aktivni u napadu, imali smo puno igrača više. Kvalitetnija smo momčad od Crne Gore, pobjeda je zaslužena, pokazali smo više. Pogotovo u središnjem dijelu utakmice, to je dobar vjetar u leđa uoči Italije. Nismo se fokusirali na Talijane, ali bitno da smo završili ovo. Najbitnije je odmoriti se i pripremati se za drugo kolo - rekao je Joković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 11

VIDEO