To je to što me zanima!

Dani Olmo s agentima napustio Zagreb kako bi riješio transfer

Španjolski reprezentativac Dani Olmo otišao je u Njemačku u pratnji svog agenta kako bi dogovorio transfer u Barcelonu. Prijelaz u katalonskog diva trebao bi se dogovoriti do kraja tjedna, navodi Mundo Deportivo
Vidi originalni članak

Dani Olmo (26) otputovao je iz Zagreba u Njemačku kako bi riješio situaciju oko transfera. RB Leipzig na stolu ima ponudu Barcelone koja može dosegnuti traženih 60 milijuna eura. Katalonci nude 47 milijuna eura fiksne odštete, tri milijuna kroz lako ostvarive bonuse i još 10 milijuna u slučaju da Barcelona u idućih šest godina osvoji La Ligu ili Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Igrač se uputio u Leipzig u pratnji svog agenta Andyja Bare. On će biti poveznica između dva kluba i igrača. Dok ne dođe do konačnog sklapanja transfera, očekuje se da će Olmo trenirati s momčadi u Leipzigu. Španjolski list vjeruje kako bi klubovi do kraja tjedna trebali pronaći "zajednički jezik" i postići dogovor.

DOBRODOŠAO, ŠAMPIONE VIDEO Olmo došao na utakmicu Dinama i dobio ovacije: 'Tu sam doživio najbolje godine života'

Kako piše Mundo Deportivo, Leipzig se protivi uvjetima plaćanja. Njemačka momčad u ovom trenutku još nije odgovorila na drugu ponudu Barcelone, ali i to bi se trebalo riješiti u sljedećih nekoliko dana.

U SAD-U VIDEO Modrića razljutio prekid utakmice, Real izgubio od Barce

"Čelnici Leipziga bili su u Sjedinjenim Državama na predsezonskoj turneji i vremenska razlika je sve malo otežala. U nedjelju su se vratili u svoju zemlju i dogovorili razgovore s agentima Danija Olma o njegovoj budućnosti. Španjolski internacionalac ne želi još dugo razvlačiti situaciju i već je dao do znanja Leipzigu da mu je namjera napustiti klub ovog ljeta i otići u Barcelonu. Njemački tim poštuje njegovu odluku, ali traži konkretan iznos za nogometaša kojeg smatraju zvijezdom svoje momčadi," piše u tekstu Mundo Deportiva.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • FokuMe 05.08.2024.

    Ja misio Baby Lasagna

  • Profa. 05.08.2024.

    drzavljane hr boli q za to

  • tuti fruti 11 05.08.2024.

    Eto hrvatskoga grba na dresu olma.Sada kada dinamo nema hrvatskoga grba na dresu.Sve je jasno.Mamić se nije htio prodati pa su kominjare navaljivale namamiće.Došo zajec i grba nema dresu.Svima na znanje.Ime dinamo je naturil beograd da se makne građanski i da ime dinamo.U ta davna vremena u rusiji su u lokomotive ugrađivali dinama.Vidite kolko ima u bivšem sovjeckom savezu klubova sa imenom dinamo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare