Obavijesti

Sport

Komentari 19

VIDEO Olmo došao na utakmicu Dinama i dobio ovacije: 'Tu sam doživio najbolje godine života'

VIDEO Olmo došao na utakmicu Dinama i dobio ovacije: 'Tu sam doživio najbolje godine života'
17

Europski prvak sa Španjolskom iskoristio je ljetni odmor kako bi stigao u Zagreb, družio se s djecom pa pogledao utakmicu Dinama i Istre, a tom je prilikom dobio i dres, točno 10 godina od debija za "modre"

VIDEO

Poseban gost utakmice Dinama i Istre na startu nove sezone HNL-a bio je i Dani Olmo, čovjek koji je pet godina nosio dres zagrebačkih "modrih" i koji i dalje gaji odlične odnose s maksimirskim klubom i njegovim navijačima. On je u Dinamu postao španjolski reprezentativac, a prošli je mjesec s "furijom" osvojio naslov prvaka Europe u Njemačkoj kao jedan od najboljih igrača turnira.

Pokretanje videa...

Dinamo - Istra 5-0 (sažetak) 01:35

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Predstojnik Ureda predsjednika Sanjin Španović uručio mu je modri dres u svečanoj loži, gdje je utakmicu pratio u društvu sportskog direktora "modrih" Marka Marića. A onda se na poluvremenu unatoč pljusku spustio na teren i dobio ovacije Maksimira, točno 10 godina nakon što je prvi put zaigrao za Dinamo u utakmici druge momčadi protiv Segeste u Sisku 2. kolovoza 2014., kad ga je Sreten Ćuk uveo za zadnjih sedam minuta.

- Jako mi je drago biti ovdje, kao da je to bilo jučer. Dinamo je za mene dom, jako sam sretan što sam tu. Hvala na čestitkama, imam jako dobre uspomene na Dinamo. Ovdje sam doživio najbolje godine u životu, uvijek ću se rado vratiti. Drago mi je što sam tu prvi put nakon što sam otišao, lijepo je vidjeti navijače na tribini, HNL je počeo. Želim im sve najbolje u novoj sezoni, nadam se i u Ligi prvaka i vidimo se uskoro - kazao je Olmo za službene kanale Dinama.

Zagreb: Dani Olmo pozdravio je navijače Dinama Zagreb: Dani Olmo pozdravio je navijače Dinama Zagreb: Dani Olmo pozdravio je navijače Dinama Zagreb: Dani Olmo pozdravio je navijače Dinama

Olmo koristi godišnji odmor za posjet Hrvatskoj, za koju je često govorio kako mu je druga domovina. Bio je tako u okolici Zadra s djevojkom Laurom Schmitt, a u petak je prije utakmice Dinama i Istre imao i druženje s djecom na nogometnom terenu u Kustošiji. Ovih dana rješava pitanje transfera iz Leipziga, a dio kolača trebao bi pripasti i Dinamu, koji je na njemu već zaradio 29 milijuna eura.

Zagreb: Dani Olmo prati utakmicu između Dinama i Istre Zagreb: Dani Olmo prati utakmicu između Dinama i Istre Zagreb: Dani Olmo prati utakmicu između Dinama i Istre Zagreb: Dani Olmo prati utakmicu između Dinama i Istre
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 19

VIDEO