To je to što me zanima!

Cedevita na pogon Brzoje dobila Cibonu usred Draženova doma!

Brzoja je sa 18 koševa bio najbolji strijelac Cedevite, a imao je i 11 skokova te pet asistencija. Tahj Eaddy je dodao 14 poena za goste. Cibonine strijelce je sa 20 koševa predvodio Krešimir Radovčić
Vidi originalni članak

Košarkaši Cedevite Junior svladali su Cibonu 75-68 u utakmici 2. kola domaćeg prvenstva odigranoj u petak u Draženovom domu.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U izjednačenom dvoboju momčad pod vodstvom bivšeg Ciboninog trenera Dine Repeše imala je više koncentracije i preciznosti, a presudio je bolji šut za tricu Cedevite (9/24). Cibona je slobodnim bacanjima Krešimira Radovčića u 38. minuti došla na dva koša zaostatka (68-70), ali je domaća momčad gotovo tri minute ostala bez ubačaja, dok je na drugoj strani Mislav Brzoja pogodio dva od tri slobodna bacanja i pogodio ključnu tricu na 1:05 minuta prije kraja za 68-74.

Brzoja je sa 18 koševa bio najbolji strijelac Cedevite, a imao je i 11 skokova te pet asistencija. Tahj Eaddy je dodao 14 poena za goste. Cibonine strijelce je sa 20 koševa predvodio Krešimir Radovčić, a Toni Ročak je spojio 16 poena i 12 skokova.  

KAKVA NESREĆA VIDEO Teška ozljeda hrvatske košarkašice: Čuli su se krikovi, nepomično je ležala. 'Ne dirajte'

Split je na Gripama uvjerljivo svladao Dubrovnik sa 90-59. Momčad Slavena Rimca je sa 16 koševa i osam asistencija predvodio Vito Kučić. David Škara je ubacio 13 poena, a po 11 su postigli Antonio Jordano i Shannon Shorter. Etiopljanin Eyassu Worku je sa 21 košem bio najbolji kod Dubrovnika.

SVE NA JEDNOM MJESTU Sportski TV vodič: Dvostruki hrvatsko-srpski okršaj u ABA ligi, HNL, završnica CRO Racea

Uvjerljivu pobjedu 85-54 ostvario je i Zadar na gostovanju u Zaboku. Crnogorac Vladimir Mihailović je sa 16 koševa bio najbolji strijelac u momčadi Danijela Jusupa, a Krševan Klarica je ubacio 13 poena. Dino Cinac je sa 15 koševa bio najbolji u momčadi Zaboka.

ABA LIGA Cibona bolja od SC-a u Zagrebu

Zadar, Split i Cedevita su nakon dva kola na vrhu ljestvice s učinkom 2-0, a po 1-1 imaju Cibona i Zabok. Dubrovnik ima dva poraza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare