Obavijesti

News

Komentari 4

Al-Qa'ida prijeti B. Obami: On je kućni rob i neprijatelj

Al-Qa'ida prijeti B. Obami: On je kućni rob i neprijatelj
3

Ne ratuješ s pojedinicima ili organizacijom, već se suprostavljaš džihadu koji doživljava renesansu, stoji u prijetećoj poruci duhovnog vođe Al-Qa'ide

VIDEO

Afganistanski psi uživaju u mesu tvojih vojnika. Pošalji ih još na tisuće, stoji u poruci punoj mržnje koju je novom američkom predsjedniku uputio glavni izaslanik Al-Qa'ide Ayman Al-Zawahiri (57), kojeg zovu i duhovnim vođom te terorističke organizacije. Poruka egipatskog fanatika objavljena je na službenim stranicama Al-Qa'ide, As-Sahabu. Al Zawahiri je rekao da "Obama nije častan Afroamerikanac nego "kućni rob" (bijelaca, op.a.)
- Čini se da ti ništa ne znaš o muslimanskom Ummahu (zajednica, op.a) i sudbinama izdajnika koji su surađivali s napadačima na nju, kao ni o Afganistanu i njegovim prkosnim stanovnicima. Ako se i dalje želiš tvrdoglaviti po pitanju američke pogreške u Afganistanu, sjeti se Busheve sudbine, sudbine Perveza Musharrafa, Sovjeta i Britanaca prije njih - poručio je Al-Zawahiri Baracku Obami.
- Kad preuzmeš predsjedovanje Amerikom koja vodi križarski rat protiv muslimana, znaj da ne ratuješ s pojedinicima ili organizacijom, suprostavljaš se džihadu koji doživljava svoju renesansu i koji je glavni stup cijelog islamskog svijeta", govori Egipćanin koji je spočitnuo Obami što nije išao stopama svoga oca i ostao vjeran islamu, već odabrao neprijateljsku stranu. "Samo zato da dođeš na čelo Amerike, tvrdiš da si kršćanin", kazao mu je Al-Zawahiri.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'
TUGA U KRIŽEVCIMA

Neutješna supruga i majka: 'Da mi je samo pet minuta da se zauvijek oprostim od njih...'

Dragutin i Tomislav Višak zabili su se Audijem u kamion u Italiji. Obitelj i prijatelji su shrvani. Istraga i dalje traje, a pogrebnici čekaju dozvole da ih prevezu u Hrvatsku
Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju
VIDEO

Užas na Maksimiru: Pješakinja preminula, auto naletio na nju

U prometnoj nesreći sudjelovali su osobno vozilo i pješakinja koja je smrtno stradala. Cesta je zatvorena i u tijeku je očevid.