Obavijesti

Show

Komentari 26

'Zvizdan' Dalibora Matanića trijumfirao na festivalu u Puli

'Zvizdan' Dalibora Matanića trijumfirao na festivalu u Puli
6

'Zvizdan' je film koji ima sposobnost doprijeti do gledatelja sa svojom porukom kroz odlično artikuliranu narativnu strukturu i originalne glumačke izvedbe, kazao je žiri

VIDEO

Dobitnik Velike Zlatne Arene 62. Pulskog filmskog festivala za najbolji film je 'Zvizdan', redatelja Dalibora Matanića, produkcijske kuće Kinorama i producentice Ankice Jurić Tilić. 

Prema riječima ocjenjivačkog suda nagrada je dodijeljena "za film koji ima sposobnost doprijeti do gledatelja sa svojom porukom kroz odlično artikuliranu narativnu strukturu i originalne glumačke izvedbe".

Film 'Zvizdan', redatelja Dalibora Matanića, također je osvojio nagradu Zlatna Arena za najbolju režiju, za najbolju glavnu žensku ulogu, za najbolju sporednu žensku ulogu, za najbolju sporednu mušku ulogu te Zlatnu Arenu za kostimografiju.

Publika je, glasovanjem za Hrvatski program prikazan u Areni, dodijelila nagradu Zlatna vrata Pule filmu 'Bit ćemo prvaci svijeta', redatelja Darka Bajića s prosječnom ocjenom 4,85. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 26

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije