Obavijesti

Show

Komentari 0

Zvijezde 'Gooniesa': Zabavljali su nas 80-ih, evo čime se danas bave omiljeni dječji glumci...

Zvijezde 'Gooniesa': Zabavljali su nas 80-ih, evo čime se danas bave omiljeni dječji glumci...
6

Legendarni film bio je i ostao jedan od najomiljenijih dječjih filmova ikad. Neki od glumaca nastavili su svoju karijeru, dok su neki odustali i posvetili se drugim stvarima

VIDEO

Film 'Goonies' iz 1985. jedan je od najpoznatijih i najboljih dječjih filmova ikad. Neke od glumačkih zvijezda iz filma nastavile su sa glumom, dok su se neki odlučili pobjeći od oka javnosti.

Jednu od glavnih uloga igrao je Josh Brolin (54), koji je u filmu utjelovio lik Brandona. Josh je nakon kultnog filma ostao u glumačkim vodama, a u svojoj karijeri je od tada doživio ogroman uspjeh.

'Nikad ne reci nikad, možda se i ekipa Gooniesa uskoro vrati'
'Nikad ne reci nikad, možda se i ekipa Gooniesa uskoro vrati'

Glumio je u filmovima poput 'Deadpoola', 'Sicario' i 'Dine', a jedna od najpoznatijih njegovih uloga je svakako lik zlikovca Thanosa u franšizi 'Osvetnici'.

Outer Range Prime Video Premiere Event

Uz njega se u glavnoj ulozi našao i Sean Astin (51), kojega su gledatelji 'Gooniesa' upoznali kao Mikeya. Astin se također nastavio baviti glumom, a jedna od njegovih najpoznatijih uloga je u 'Gospodaru prstenova', gdje je utjelovio lik Sama. Pojavio se i u prvoj sezoni kultne Netflixove serije 'Stranger Things' u ulozi Boba.

Los Angeles: Održana je dodjela nagrada  American Society of Cinematographers

Lik Moutha u filmu glumio je Corey Feldman (51), koji je neko vrijeme nastavio s glumom te snimio hitove 'Ostani uz mene' i 'Izgubljeni dječaci'. Njegova karijera krenula je nizbrdo nakon što je upao u probleme s drogom.

Probudili nostalgiju: Gooniesi su se okupili nakon 35 godina
Probudili nostalgiju: Gooniesi su se okupili nakon 35 godina

Posljednjih godina snimao je većinom horore koji nisu doživjeli veliki uspjeh. Također je 2020. snimio i dokumentarni film u kojemu je pričao o seksualnom zlostavljanju njega i njegovog glumačkog kolege.

The 23rd Annual Genesis Awards - Beverly Hills

Glumac Ke Huy Quan (51) utjelovio je lik 'Date'. Osim 'Gooniesa' poznat je i po svojoj ulozi u 'Indiani Jones'. Međutim, nakon velikog uspjeha se povukao iz glume. 40 godina nije snimio niti jedan film, sve do nedavno kada se pojavio u filmu 'Sve u isto vrijeme', za koji je dobio i nagradu Zlatni globus.

80th Annual Golden Globe Awards in Beverly Hills

Glumica Martha Plimpton (52) u filmu se pojavila kao lik djevojčice Stef. Od tada je glumila u brojnim filmovima i serijama, a posljednja uloga bila joj je u televizijskoj seriji 'Sprung'.

Jennifer Lopez pratila Bena Aflecka na premijeru filma "The Tender Bar"

Ulogu Chunka igrao je Jeff Cohen (48), koji trenutačno radi kao odvjetnik, a glumom se ne bavi od 1991. godine. Iz glume se povukla i Kerri Green (55), koja je nakon 'Gooniesa' i njezine uloge Andy, imala nekoliko manjih uloga u filmovima. Danas se bavi pisanjem scenarija, a čak je i režirala nekoliko filmova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom
DOBIO GODINU DANA ZATVORA

Damir Fazlinović iz serije Lud, zbunjen, normalan osuđen zbog bludničenja nad maloljetnikom

Mladić iz publike je rekao da je bio žrtva pedofilije kad je imao 14 godina