Samo istarski,govorimiz iskustva. Na žalost niti jedan nije domaći a pogotovo nije od svinja koje su godinu dana tumarale po polima i šumama.Sve je to umjetno u
zgojeno.
Prikaži još ↓
iz
izzzy
20.1.2020.
Odustani
@listovaca.. a stoa se nisu udruzili u ceh pa donijeli propis da se naziv istarski moze sluzbeno oznaciti samo onaj proizveden od istarske sorte svinja
li
listovača
20.1.2020.
Odustani
Ista stvar treba biti i za krčki, drniški i svaki drugi pršut.Rdio sam po Istri, Dalmaciji i u zaleđu a na svinju si naišao tek slučajno.Bojim se da su ti pršut
i holandski, belgijski, mađarski a to znači kemijska prehrana koju već sada nazivmo zdravom.
Prikaži još ↓
Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .