Obavijesti

Lifestyle

Komentari 25

Ženstvene duge haljine koje će izazvati samo komplimente

Ženstvene duge haljine koje će izazvati samo komplimente
8

Ljeti će se žene osjećati laganije i ženstvenije jer je izbor haljina koje se navlače u jednom potezu stvarno velik. Boje su jake i intenzivne, a mogu biti i neutralne ili pak prošarane uzrocima

VIDEO

Neke su krojeva kakve su nosile naše bake, neke su moderne, bez rukava, čipkaste, neke pak s pufastim ili komotnijim rukavima, ali sve do jedne idealne su za - ljeto. Lagane i prozračne pamučne, satenske ili viskozne haljine ne padaju teško, lepršaju oko nas kad nam je vruće i nešto je najugodnije na tijelu što nam stoji u toplijim danima. Prikladne su za aktualne gradske sparine jer nisu uz tijelo, omogućuju koži da diše, stilski su privlačne i definitivno vrlo "chic".

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Preminula je modna ikona Iris Apfel: Imala je 102 godine 00:49

Bez obzira na to kako nam pristaju, za neke elegantnije varijante uvečer ili samo neku važniju kavu, možemo ih stisnuti remenom ili vrpcom u struku, a na posao, pogotovo ako radite u uredu, možemo ih nositi ovako ležerno i bez pitanja vidi li se nešto ispod.

Jednako su poželjne za kavu s prijateljicama ili običan obiteljski ručak. Dovoljno su udobne da se u njima može provesti cijeli dan.

Posebne naušnice u obliku cvijeta okupane tonom sunca
Posebne naušnice u obliku cvijeta okupane tonom sunca

Ljeti će se žene osjećati laganije i ženstvenije jer je izbor haljina koje se navlače u jednom potezu stvarno velik. Boje su jake i intenzivne, a mogu biti i neutralne ili pak prošarane uzrocima. Izrezi su od V-izreza do okruglog, mogu biti čak i na kopčanje ili vezanje. Ako naiđete na one bez rukava ili s otvorom preko ramena, uvijek uz sebe imajte vesticu ili lagani sako za ogrnuti.

Već nekoliko sezona maksi siluete uporno vladaju modnom scenom i potpuno su zasjenile nešto kraće varijante koje čekaju svoju priliku u ormaru, a trenutno je najdominantnija takozvana balon silueta. Neprimijećene definitivno neće biti ni haljine u boho stilu, s volanima, kao i bijele nalik na vjenčanicu koje će izdužiti figuru i od vas učiniti božicu ljeta.

storyeditor/2024-07-29/hmgoepprod__2_.jfif

Osim na sandale, ove će haljine biti najupečatljivije na platformu, no ako baš želite pojednostaviti stil, na noge možete nataknuti i obične japanke. Želite li ovakvu haljinu odjenuti na neku svečanost, pobrinite se da je ipak "ukrasite" s malo glamuroznijim accessorizeom. Odaberite zlatnu ili srebrnu torbicu, elegantne štikle na petu i ne štedite na bliještećem nakitu - od ring narukvica do dugačkih lančića i upečatljivih naušnica. 

Ulovi sa sniženja: Pronašli smo top 5 haljina za do 20 eura
Ulovi sa sniženja: Pronašli smo top 5 haljina za do 20 eura

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 25

VIDEO

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso
PRIPREMITE GA KAO CHEF

Kulinarski trikovi za savršeno kuhano, pečeno ili pohano meso

Pripremanje mesa delikatan je posao. Srećom, postoji nekoliko kulinarskih savjeta i pravila kako bi vaš komad bio savršeno ukusan. Transformirajte vaš obrok u neodoljiv zalogaj
'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'
VARAJU LI DOBRI MUŽEVI?

'Saznala sam da me muž vara, ali ništa ne poduzimam. Evo zašto ga nikad neću ostaviti!'

Ispovijest žene na Redditu izazvala je dosta komentara. Svog savršenog muža ulovila je u prijevari, no ne želi ga suočiti s time da ne izgubi život na koji je navikla