Obavijesti

News

Komentari 43

Žena koju je istukao načelnik Severina završila u bolnici. On se krije od novinara u općini

Žena koju je istukao načelnik Severina završila u bolnici. On se krije od novinara u općini

Jutros (op.a. četvrtak) prije nego sam krenuo od kuće, rekla mi je da ima mučninu i vrtoglavicu koja joj traje od srijede, i da ide na kontrolu – kazao nam je suprug izudarane 28-godišnje vlasnice dva lokala od kojih je jedan u Bjelovaru, a drugi u Severinu.

VIDEO

Iva Milka Kramarić (28) vlasnica lokala "Kramarić" u Severinu koju je u nedjelju oko 23 sata istukao općinski načelnik Žarko Žgela (58), završila je u bolnici, što je za 24sata potvrdio njen suprug Siniša (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Nakon nemilog incidenta načelnik općine Severin Žarko Žgela izbjegava novinare 00:35

-U utorak joj nije bilo dobro te je potražila pomoć u OHBP-u u bjelovarskoj Općoj bolnici dr. Anđelko Višić. Nakon obrade odredili su joj terapiju uz naznaku da se za dva dana javi na kontrolni pregled na Odjel neurologije. Jutros (op.a. četvrtak) prije nego sam krenuo od kuće, rekla mi je da ima mučninu i vrtoglavicu koja joj traje od srijede, i da ide na kontrolu – kazao nam je suprug izudarane 28-godišnje vlasnice dva lokala od kojih je jedan u Bjelovaru, a drugi u Severinu. 

Vlasnica kafića: 'Načelnik Žgela napao me, šamarao i tukao', on tvrdi: 'To su sve izmišljotine'
Vlasnica kafića: 'Načelnik Žgela napao me, šamarao i tukao', on tvrdi: 'To su sve izmišljotine'

Na upit hoće li podnijeti tužbu protiv HDZ-ovog načelnika općine Severin, Žarka Žgele, suprug Ive Milke Kramarić je rekao da su dali punomoć odvjetniku te da pokreću tužbu protiv Žgele, ne želeći otkrivati detalje.

Podsjetimo, nakon što su Žgela i njegova dva pomagača u dobi od 27 i 24 godine u srijedu uhićeni i dovedeni na Prekršajni odjel, Općinskog suda u Bjelovaru sudac ih je pustio da se brane sa slobode uz zabranu približavanja osobama s kojim se sukobio i posjećivanja ugostiteljskog objekta gdje se dogodio incident.

Načelnik se skriva od novinara

U četvrtak prije podne došli smo pred ured HDZ-ovog načelnika općine (koji je u međuvremenu istupio iz stranke) kako bi porazgovarali s njim. Htjeli smo da nam iznese svoje viđenje cijele situacije, jer je tvrdio u prvom kontaktu da je sve izmišljotina, te da nema osim toga što za reći.

No, na vratima nas je dočekala obavijest "Pokucajte i pričekajte". Tako smo i postupili usput komentirajući kako nismo došli na liječnički pregled. 

Sramota! Ovo na snimci je HDZ-ov šerif Žgela koji mlati ženu. Policiji je to samo prekršaj...
Sramota! Ovo na snimci je HDZ-ov šerif  Žgela koji mlati ženu. Policiji je to samo prekršaj...

Ubrzo je zaposlenica ureda odškrinula vrata ureda i pitala nas zašto smo došli. Odgovorili smo joj da smo novinari 24 sata i da želimo razgovarati s načelnikom, a koji je, kako je kolega vidio, stajao iza vrata, no zaposlenica je na to odgovorila da ga nema. Načelnik Žgela je potom nestao u drugoj prostoriji. 

Da se skrivao u uredu doznali smo i u jednom lokalu gdje su nam na upit o Žgeli rekli da je na radnom mjestu, ali da s novinarima ne želi razgovarati. U hladovini iza zgrade općine bio je parkiran njegov automobil. Ništa bolje sreće nismo bili ni kad smo ga potražili u obiteljskom domu, gdje nam nitko nije otvarao vrata.

U međuvremenu smo doznali da PU bjelovarsko bilogorska nije zatvorila dosje Žgela, već da analizira cijeli događaj kako bi detaljno proučili postoje li elementi za podnošenje kaznene prijave. Tada bi progon po službenoj dužnosti protiv Žgele preuzelo Općinsko državno odvjetništvo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Policija se predomislila: Istražuju je li napad HDZ-ovog šerifa na ženu kazneno djelo! 00:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 43

VIDEO

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali
NOVO ROČIŠTE

UŽIVO 24sata u Srbiji: Majka ubijenog pitala 'zašto si mi ubio sina'. Svi u sudnici su zaplakali

Kako 24sata doznaju od dobro upućenih izvora maloljetni ubojica lišen je ikakvih osjećaja i ništa ga ne pogađa, a obitelji ubijene djece i zaštitara prošli su ga tjedan prvi put mogli vidjeti kroz staklo u sudnici.

FOTO Jeste li ih vidjeli? Fabian i Dora (14) su nestali u Zagrebu!
NESTALO DVOJE DJECE

FOTO Jeste li ih vidjeli? Fabian i Dora (14) su nestali u Zagrebu!

Dora je visoka 168 cm, smeđe kose i srednje tjelesne građe, a bila je odjevena u jaknu bež ili crne boje. Fabian je visok 170 cm, ima smeđu kosu, a bio je odjeven u crni donji dio trenirke, duksericu i crne tenisice
Popularnog franjevca maknuli su sa Svetog Duha nakon što je stigla prijava za zlostavljanje
SKANDAL

Popularnog franjevca maknuli su sa Svetog Duha nakon što je stigla prijava za zlostavljanje

Kako Večernji list neslužbeno doznaje, radi se o prijavi za spolno zlostavljanje maloljetnika i primjeni smjernica HBK-a za spolno zlostvavljanje maloljetnika i ostalih ranjivih osoba