Obavijesti

Viral

Komentari 18

Stavila kameru u svoj frizerski salon. Muškarci čekaju u redu za frizuru. Nitko ne zna zašto

Stavila kameru u svoj frizerski salon. Muškarci čekaju u redu za frizuru. Nitko ne zna zašto
3

Pamellachka je rodom iz Kazahstana, a na društvenim mrežama se proslavila makeoverima i savjetima za ljepotu i šminku. Mušterije dočekuje u izazovnim kombinacijama...

VIDEO

Jedan pogled na njen Instagram profil i odmah će vam biti jasno zašto muškarci u redovima stoje pred Pamellachkinim frizerskim salonom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Frizerski salon 00:49

Pravog imena Aigerim Bekzhan, Pamellachka je rodom iz Kazahstana, a postala je popularna na Instagram zbog svojih makeovera i beauty tutorijala.

Ima više od 265 tisuća pratitelja, a redovito ih časti svojim seksepilnim modnim kombinacijama, recenzijama beauty proizvoda i make-up tutorijalima.

Na TikToku i YouTubeu voli se pohvaliti i videima iz frizerskog salona, gdje svoje mušterije dočekuje u izazovnim odjevnim kombinacijama. Ispred salona se stvaraju redovi, a prednjače muškarci koji žele da ih uređuje upravo zanosna Pamellachka.

Pamellachkina neto vrijednost procjenjuje se na oko 500 tisuća dolara, što je prilično impresivno s obzirom na to da je još vrlo mlada. Značajan dio prihoda ostvaruje putem suradnji s brendovima, sponzoriranim sadržajem i marketingom na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO: ŠEBALJ O BICIKLISTIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 18

VIDEO

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti  djecu u školu. Što vi mislite?'
AMERIKANKA VOLI MINIMALNO ODJEĆE...

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti djecu u školu. Što vi mislite?'

Ova majka pojadala se kako je joj je suprug kazao da je odjeća koju ima na sebi neprikladna za odlazak do škole, pa je odlučila pitati pratitelje za njihovo mišljenje...