Obavijesti
komentari
Zaposlenici restorana: Ovo su 'mračne' tajne švedskog stola
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

The Stand
Ovo pod brojem 11. bi definitivno trebalo uvesti svuda. Koliko ljudi si znaju natrpat tanjur svim i svačim i onda im ostane više od pola. I onda idu po nešto drugo jer im ovo nije dobro ili žele još nešto probati. Kad smo god bili u hotelu gdje je švedski stol uvijek sam djeci (na početku) rekla da prvo prošetaju i vide što se nudi i onda stave na tanjur malo jer će sigurno htjeti još nešto probati.
Dk
Uobicajena praksa u svim Azijskim restoranima s fiksnom cijenom u Italiji recimo...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .