Obavijesti

Viral

Komentari 0

Zaključao se u gaćicama na balkonu jer je išao zapaliti

Zaključao se u gaćicama na balkonu jer je išao zapaliti
1

Australac je ostao tri sata zaključan na balkonu nakon što je izašao zapaliti cigaretu. Zatvorio je vrata zbog klime i nije više mogao ući unutra...

VIDEO

Australski vatrogasci došli su u devet sati ujutro kako bi spasili Kylea Kima (41) koji nikako nije mogao ući u svoj stan s balkona. Tek popušivši cigaretu shvatio je kako je zaključan na šestom katu stambene zgrade u Darwinu.
- Zatvorio sam vrata jer je bila upaljena klima. Odjednom se vrata više nisu mogla otvoriti. Ulovio me loš osjećaj - rekao je.
Odjeven u plave gaćice i sivu majicu, Kim je počeo paničariti jer je morao biti na poslu u sedam sati. Asistent voditelja Mantre u hotelu Esplanade, naravno, nije imao mobitel sa sobom. Počeo je dozivati prolaznike s balkona.
- Bilo je pomalo strašno - dodao je.
Konačno je iz susjedne zgrade izašla Rachel. Zamolio ju je da pozove pomoć. Nakon što je stigla policija i vatrogasci okupila se i gomila ljudi. Kim nije mogao vjerovati čemu takva gužva.
- Malo mi je neugodno - priznao je Kim koji u Darwinu živi tek tri tjedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti  djecu u školu. Što vi mislite?'
AMERIKANKA VOLI MINIMALNO ODJEĆE...

'Muž mi je kazao da nisam primjereno odjevena za odvesti djecu u školu. Što vi mislite?'

Ova majka pojadala se kako je joj je suprug kazao da je odjeća koju ima na sebi neprikladna za odlazak do škole, pa je odlučila pitati pratitelje za njihovo mišljenje...