Obavijesti

Sport

Komentari 13

Zajec: Jakirović će ostati dok god budemo vjerovali u njega

Zajec: Jakirović će ostati dok god budemo vjerovali u njega

Ne znam kakvi su mi planovi za ljeto. Sad ću se posvetiti sebi i nekim mojim odlukama. U idućim danima razgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo, rekao je Jakirović. Zajec mu i dalje vjeruje

VIDEO

Izgledao je umorno i potrošeno, ni blizu kao netko tko je upravo osvojio novi trofej. Turbulentna i teška sezona u kojoj je nekoliko puta bio pred otkazom ostavila je traga na njemu. Na kraju je osvojio dvostruku krunu s Dinamom, ali nekima ni to nije dovoljno te i dalje sumnjaju u njega.

Pokretanje videa...

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu 00:57

Posljednjih dana u medijima pojavile su se glasine kako će Velimir Zajec na kraju sezone smijeniti Sergeja Jakirovića. Takvo što nema nikakvog smisla, pogotovo jer je Jakir uspio napraviti čudo s Dinamom u sezoni u kojoj su zaostajali za Hajdukom i Rijekom pa i na početku sezone ostali bez Livakovića, Šutala, Ivanušeca... Na kraju je osvojio naslov i Kup, no neki i dalje propitkuju njegov status.

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

- Ne znam kakvi su mi planovi za ljeto. Sad ću se posvetiti sebi i nekim mojim odlukama. U idućim danima razgovarati s klupskim čelnicima da vidimo gdje smo i što smo. I dalje imam važeći ugovor s Dinamom, još dvije utakmice. Moram razmisliti što i kako dalje - rekao je Jakirović nakon pobjede protiv Rijeke u finalu Kupa.

A što kaže onaj koji odlučuje o njegovoj sudbini, predsjednik Velimir Zajec?

- Od mene su svi očekivali na početku, nakon nekih loših stvari, da dođe do promjene, no ja sam stao uz trenera i to je normalno. Trener ima našu podršku, ostat će tu dok kad mi budemo vjerovali u njega - rekao je Zajec.

Rijeka: Slavlje Dinama nakon pobjede i osvajanja dvostruke krune

Dinamo bi sljedeće sezone europsku sezonu mogao započeti u play-offu Lige prvaka. To će se dogoditi ako Real Madrid pobijedi Borussiju Dortmund u finalu.

- Vjerujem da tu nećemo stati, da ćemo se pojačati za Europu. Sve ovisi o Realu, nadamo se da će završiti onako kako hoćemo - rekao je Zajec. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu
TOČI, JOŠKO

VIDEO Majstorija Gvardiola! Čudesan dribling pa fantastičan završetak. Pogledajte golčinu

Krasno je primio proigravanje Grealisha, Burna driblingom poslao u prošlost pa Tonaliju kroz noge zabio fantastičan gol u drugi kut. Joško Gvardiol opet je briljirao

Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača
NOVI OKRŠAJ

Pogledajte nemile scene sukoba trenera Istre i ljutitih navijača

Trener Istrana Paolo Tramezzani sukobio se s navijačkom skupinom Demoni nakon utakmice tijekom koje su ga ponovno gnjusno vrijeđali s tribine. Navijači Istre nisu zadovoljni igrom svoje momčadi
Hrvatski nogometaš o mobingu: Klub mi je uskratio hranu i plaću, izbacili su me iz stana...
ISPOVIJEST ZA 24SATA

Hrvatski nogometaš o mobingu: Klub mi je uskratio hranu i plaću, izbacili su me iz stana...

Plus+ Vice Miljanić dobio je spor s Rogaškom pa ispričao potresnu priču što je sve prolazio pod ugovorom s tim slovenskim klubom: Prijetnje koje su mi slali je bolje da i ne pokazujem, prijavio sam sve i policiji