Obavijesti

Show

Komentari 0

Zagrebački solisti počastili su svoje fanove kućnim koncertom

Zagrebački solisti počastili su svoje fanove kućnim koncertom
1

Nalazimo se u vremenima kada nam je potreban mir, ali i odgovornost svakog od nas. Poznato je da klasična glazba opušta i smiruje ali i drži um budnim, stoji u ob javi

VIDEO

Mnogo poduzetnika, firmi, ali i glazbenika pokazalo je solidarnost tijekom borbe svijeta s pandemijom korona virus. Među njima su i Zagrebački solisti koji su odlučili svoje obožavatelje razveseliti kućnim koncertom. 

Da, da, dobro ste vidjeli, glazbenici su odlučili na Facebooku i YouTube kanalu objavljivali djela, odnosno snimke sa svojih koncerata. 

- Nalazimo se u vremenima kada nam je potreban mir, ali i odgovornost svakog od nas. Poznato je da klasična glazba opušta i smiruje ali i drži um budnim. I zato: Ludwig van Beethoven: Egmont uvertira. Poslušajte prvu ovakvu snimku u svijetu za gudače koju je obradio naš koncertni majstor Sreten Krstić - napisali su na društvenim mrežama. 

Prva objava išla je u nedjelju u poslijepodnevnim satima, a brojni obožavatelji pohvalili su ovaj pothvat te im se zahvalili na nekoliko minuta čiste sreće. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’
IMAJU DVOJE DJECE

Jelena Perčin o odnosu s bivšim suprugom Momčilom: 'Djecu može viđati svaki drugi vikend’

Iako su mnogi bili uvjereni da se krah braka dogodio početkom prošle godine, Jelena Perčin otkrila je da su papiri za razvod potpisani puno prije