Obavijesti

Sport

Komentari 29

Zagreb organizira doček za naše olimpijce! U srijedu svi na Trg

Zagreb organizira doček za naše olimpijce! U srijedu svi na Trg

Očekuje se velik broj naših sportaša koji su se vratili iz Pariza, gotovo svih osvajača medalje, a atmosferu će zagrijavati Zaprešić Boysi. Program počinje u 16:30 dok se olimpijci očekuju nešto kasnije

VIDEO

Grad Zagreb će u srijedu, 7. kolovoza 2024. godine, sukladno željama više osvajača olimpijskih medalja, organizirati doček na Trgu bana Josipa Jelačića za hrvatske sportaše koji će se do tada vratiti s Olimpijskih igara u Parizu. Doček Grad Zagreb organizira u suradnji s Vladom Republike Hrvatske i Hrvatskim olimpijskim odborom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Hrvatska slavi novu medalju na OI-ju! Sandra je osvojila broncu 00:44

Svoje sudjelovanje potvrdili su, između ostalih, zlatni veslači Martin i Valent Sinković i džudašica Barbara Matić te brončani atletičarka Sandra Elkasević i strijelac Miran Maričić. Donna Vekić zbog drugih obaveza nije u Hrvatskoj. Srebrna hrvatska tenisačica je odmah po osvajanju medalje istaknula da putuje u Sjedinjene Američke Države i ispričala se unaprijed što neće moći doći u Hrvatsku.

Uz njih, pozvani su i svi sportaši koji su sudjelovali na Olimpijskim igrama, a do sutra će se vratiti u Hrvatsku. Na dočeku se očekuje više desetaka olimpijaca i olimpijki, koje će dočekati gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević, ministar turizma i sporta Tonči Glavina te potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

Nastupaju Zaprešić Boysi

Program dočeka na Trgu bana Jelačića počinje u 16.30 sati nastupom DJ-a i Zaprešić Boysa, a dolazak svih sportaša na Trg očekuje se do 17.30 sati. 

- Pozivamo sve Zagrepčane i građane Hrvatske koji su u mogućnosti i nisu na godišnjim odmorima da dođu na Trg bana Jelačića da dočekamo naše sportaše i sportašice jer su oni to zaslužili svojim trudom i rezultatima. Ovisno o rezultatima i željama hrvatskih olimpijaca koji se još natječu u Parizu moguć je još jedan doček u idućih tjedan dana, nakon njihovog povratka - propćio je Ured gradonačelnika Grada Zagreba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 29

VIDEO

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...
BURAN DAN U MAKSIMIRU

Pozadina drame u Dinamu: Evo koliko bi Jakiroviću trebao platiti, koliko košta Kovač...

Plus+ Za prvu navijačku želju treba platiti odštetu, iako ne trenira nikoga. Niko Kovač Bobanov je favorit, već je vodio trojicu dinamovaca. Nakon dva najteža poraza u povijesti Lige prvaka, jedan je trener dobio otkaz, drugi nije

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?
VRUĆA STOLICA

ANKETA Tko bi trebao preuzeti Dinamo nakon otkaza Jakiru?

Neki bivši treneri "modrih" trenutačno su zauzeti, drugi pak slobodni, a u kombinacijama se spominje i angažman Nike Kovača. Pitali smo vas tko bi trebao voditi Dinamo u nastavku sezone
Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!
ČUDO ZAGREBA

Senzacija u Areni: Zagrebaši deklasirali finalista Lige prvaka!

Kada treba, da se Danci ne ponadaju, digne se Srna, provuče se Glavaš, povuče Klarica, a onda Dibirov dvaput kazni Aalborgovih 7 na 6 preko cijelog terena. Hat-trick u 65 sekundi!