Obavijesti
komentari
Zagreb dobio 'Odojak to go', a već prvog dana čekalo se u redu
Odgovori na komentar Vidi članak
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .

ta
Prošao sam dosta restorana i mogu reći da nema onog u kojem samo pojeo dobrog odojka ili janjetinu. Jako mi je žao svakoga tko nema priliku okusiti domaći odojak ili janje tik skinuto sa ražnja, a ne skuhano i dopečeno kako se to uglavnom nudi. Ovu pečenjaru ne mogu komentirati jer se niti ne vidi ražanj i način pripreme i pečenja.
kobe_bryant
Istina, u u zg samo izmisljaju koje kakve stejkove, zagrebacke, becke, pizze i cevape.. A pravog odojka, janjetinu i teletinu slabo
SRCE U ZG
U pravu si. S ražnja je najfinije, ko i picek...
cerat_1
Ko je probao domaći tek skinuti sa ražnja fini Slani nikada neće naći dobrog u restoranu,
Ma
Zelina. Europa. Nije daleko od zg
Dk
Nema do Europe. Slažem se
ba
Restoran hrašće prema gorici iz zg..janjetina za Bogove
SRCE U ZG
bagzy..cul sam to, al nisam nikad bil, al bum..
salaso
Stanje pandemije 80 mrtvih na dan, lock down ..a traži se dobar restoran i pljuje usluga silom prilika i nevoljama izazvana....ima li pameti tu uopće?...
Dk
Salaso penzicu jel se bojis
salaso
Ne ..glupost nije zarazna....osobnost sve govori ..i poneka riječ...
Važna obavijest:

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu 24sata te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona .