Obavijesti

Show

Komentari 2

Zac Efron slavi 36. rođendan: S 18 je postao zvijezda mjuzikla, a sad će glumiti poznatog hrvača

Zac Efron slavi 36. rođendan: S 18 je postao zvijezda mjuzikla, a sad će glumiti poznatog hrvača
8

Američki glumac kroz karijeru je imao brojne transformacije kojima je privukao pažnju brojnih obožavateljica, a danas ga se može gledati u potpuno drugačijim ulogama

VIDEO

Američki glumac Zac Efron još je kao 18-godišnjak osvojio srca brojnih djevojaka ulogom Troya Boltona u filmu 'High School Musical', a danas slavi 36. rođendan. Kroz karijeru je iz uloga mladog zavodnika prešao i na one ozbiljnije, a fanovi željno iščekuju njegov novi film,  'The Iron Claw' gdje će utjeloviti hrvača Kevina Von Ericha

Cannes: 65. Cannes Film Festival, predstavljanje filma The Paperboy

Plavooki dječak izrastao je, prema svjetskim medijima, u jednog od najseksepilnijih glumaca današnjice, što je potvrdila i njegova uloga u 'Baywatchu' iz 2017., gdje je dijelio filmsko platno s Dwayneom Johnsonom i Alexandrom Daddario. Ipak, zadnjih godina su obožavatelji primijetili značajne promjene kod njegovog izgleda, posebno lica, ali je glumac u intervjuu otkrio da je morao na hitnu operaciju vilice i da mu je život bio ugrožen. 

'The Greatest Beer Run Ever' Premiere -  2022 Toronto International Film Festival

- Ne koristim internet toliko često tako da ne obraćam pažnju na zle jezike. Situacija se isprva može činiti smiješnom, ali skoro sam umro. Onesvijestio sam se. Kada sam se probudio, shvatio sam da se moja vilica doslovno odvojila od ostatka lica - ispričao je. 

Zac Efron za novu ulogu opasno se nabildao, kolege: 'Kada je trening u pitanju, on je manijak'
Zac Efron za novu ulogu opasno se nabildao, kolege: 'Kada je trening u pitanju, on je manijak'

U vrijeme snimanja filmova koji su ga proslavili, High School Musicala, pet godina je bio u vezi s kolegicom sa seta, Vanessom Hudgens (34). Od tad su ga povezivali s više djevojaka, dvije godine je bio u vezi i s manekenkom Sami Miro (36), ali je prošle godine otkrio i da ne misli da je spreman na 'odgovornost roditeljstva'. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zac Efron (@zacefron)

- Moram još malo rasti, vjerojatno. Ne znam, ne znam što bih sada rekao, ali imam jako puno poštovanja prema svojim roditeljima. Zahvalan sam im na svemu - rekao je glumac. 

Prijateljica Efronove bivše cure progovorila o njegovim čudnim seksualnim navikama i željama
Prijateljica Efronove bivše cure progovorila o njegovim čudnim seksualnim navikama i željama

Čini se da se posljednjih godina puno više posvetio karijeri, negoli vezama, a ono o čemu je 'brujao' Hollywood je dramatična transformacija za novi film gdje je zapanjio mišićavim izgledom, iako je još za snimanja 'Baywatcha' rekao da se ne želi podvrgavati takvim transformacijama, koje mu utječu na fizičko i psihičko zdravlje. Kolega s kojim glumi Jeremy Allen White (32), opisao ga je kao 'manijaka'. 

- Tako je usredotočen i ima znanja o treningu, prehrani, svemu tome. Što se tiče fizičke transformacije, mislim da nas je sve izbacio iz vode. Izgleda stvarno nevjerojatno u ovoj stvari - dodao je, kako piše People.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TARIK I BUKI': 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 2

VIDEO