Obavijesti

Lifestyle

Komentari 1

Zaboravite na brige i opustite se uz koktel s voćnim likerom

Zaboravite na brige i opustite se uz koktel s voćnim likerom
2

Potječe iz 1938. godine, kad je prvi put napravljena u Meksiku i od tada je postala pravi hit u svijetu koktela. Zato se danas opustite, uzmite shaker, ulijte u njega sve sastojke i napravite ovo osvježavajuće piće

Svake godine 22. veljače slavi se Dan margarite. Margarita je koktel koji se radi od triple seca (voćnog likera od osušenih kora naranče), tekile i soka od limete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Uber do Ukrajine VIDEO

Pomiješajte sastojke u omjeru 3:2:1  - u jednu čašu ukusne margarite ide trećina tekile, dvije trećine likera te jedna trećina soka od limete.

Potječe iz 1938. godine, kad je prvi put napravljena u Meksiku i od tada je postala pravi hit u svijetu koktela. Zato se danas opustite, uzmite shaker, ulijte u njega sve sastojke i napravite ovo osvježavajuće piće.

POGLEDAJTE VIDEO: MARIO PETREKOVIĆ PIJAN UPOZNAO SVOJU SUPRUGU

Vinski kokteli za slavlje: Baza su pjenušava vina, a unutra ide i puno leda, sirup ili liker...
Vinski kokteli za slavlje: Baza su pjenušava vina, a unutra ide i puno leda, sirup ili liker...

Ako niste neki koktel majstor, posjetite najbliži koktel bar i počastite se margaritama. I ne zaboravite - pijte odgovorno! 

POGLEDAJTE VIDEO: KAD JE 10 GODINA STARIJA OD TEBE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1
Blagdanska tradicija: Evo što je Badnjak i zašto tada kitimo bor
OBIČAJI U SVIJETU I HRVATSKOJ

Blagdanska tradicija: Evo što je Badnjak i zašto tada kitimo bor

Badnjakom se nazivao veliki panj ili pak velika zelena grana, koju se obično prislanjalo uza zid, bilo s vanjske, bilo s unutarnje strane doma. Kad bi otac obitelji unosio badnjak, čestitao bi svim ukućanima
Spremate li puricu pogrešno?
SUPER TRIK

Spremate li puricu pogrešno?

Jedna greška može dovesti do suhog, bezukusnog ili, što je još gore, nedovoljno pečenog mesa. Provjerite savjete majstorice kuhinje i pripremite adventski ručak kojemu će se svi diviti