Obavijesti
Cura dana

Cura dana

HEDA - 17.10.2024
HEDA
Heda - Odlučila se prekvalificirati za pipničarku. Uvijek je voljela šank. Kad završi tečaj, dat će otkaz i ide raditi negdje gdje je uvijek sunčano, toplo i vedro. Ne voli jesen i maglu. Uhvati je neka tuga i samo misli na bivšu ljubav koju nije zaboravila, a sve mu je dala. Čak i rezervnu gumu za traktor koju nije vratio.
Cura dana
ALISA
ALISA - Mlada ekonomistica okrenula je novu stranicu u svom životu. Dosta joj je posla od 9 do 17 sati. Dala je otkaz u državnoj firmi i odlučila pokrenuti svoj biznis, ali ima jedan mali problem. Treba joj jedan ulagač koji će joj pomoći. Otvorena je za prijedloge i ponude, a nagrada će biti velika i izdašna.
ALISA
Cura dana
LENA
LENA - Vrsna matematičarka ne može riješiti problem stambenog pitanja. Stalno razmišlja kako kupiti stan, a da bude unutar budžeta. Nedostaje joj 50.000 eura. Trenutačno živi kod kolege s posla, a kao mlada znanstvenica pokušava se prijaviti za državni stan. Ali kako nema dobre veze, boji se da ga neće dobiti.
LENA
Cura dana
KORINA
KORINA - Jedva je čekala da malo zahladi. Odmah je smotala krumpirušu. Voli i burek smotati. To je prava fešta od motanja kad ga ona smota. Tako je i dečka smotala. Ne kao burek, nego je ‘pao’ na njen burek. Još da danas dobije na lotu i njenoj sreći neće biti kraja. Život čine male stvari, poput dobitnih brojeva na loto listiću.
KORINA
Cura dana
DUNJA
DUNJA - Već dva dana je šmrcava. Ne zna muči li je alergija ili prehlada. Pila je čaj od ljekovitih trava koje je nabrala na Velebitu, no to joj nije puno pomoglo. Liječnik joj je rekao da mora biti na toplom, a ona je odabrala saunu gdje će se dobro oznojiti. Također joj je rekao da mora uzimati puno C vitamina.
DUNJA
Cura dana
AGATA
AGATA - Napisala je svoju prvu knjigu. Traži ozbiljnog izdavača. Vjeruje da će njen ljubavno-povijesni krimić biti pravi hit. Radnja je napeta od početka do kraja, a završetak je katarzičan. Po njenoj knjizi može se snimiti i film. Samo traži nekoga da je malo pogura. Dečko ju nije podržao, pa ga je ostavila.
AGATA