Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Barbara 5.10. - 05.10.2024
Barbara 5.10.
Barbara - Mlada ugostiteljica vrlo je zadovoljna ovogodišnjom sezonom. Turista je bilo mnogo, ali posebno je bilo dobro to što je klijentela bila dubljeg džepa. Razmišlja kako povećati svoju ponudu jer su joj mnogi gosti rekli da će se vratiti i dogodine. No zbog posla nema vremena za ljubav, a to je baš muči.
Cura dana
ANA
ANA - Strastvena je ljubiteljica motora. Obožavala je voziti po ljeti kad su velike vrućine kako bi se malo rashladila. Najdraže joj je bilo zajahati Kawasaki te stisnuti gas po zavojitim cestama uz more. Sad je malo tužna jer još malo pa će motor pospremiti u garažu, a treba uskoro platiti registraciju i veliki servis.
ANA
Cura dana
ZRNKA
ZRNKA - Lektorica je oduvijek htjela biti s vojnikom, ali kaže da ih je malo i da nikad nijednog nije upoznala. Stoga se radovala kad je najavljeno da se vraća vojni rok jer sad će imati veće šanse upoznati mladića u uniformi. Zrnka je svjesna da to nisu oni pravi vojnici, ali i ona je spremna na kompromis da ostvari svoju želju.
ZRNKA
Cura dana
IGORA
Igora - Radi u jednom trgovačkom lancu, no nije omiljena među radnim kolegama. Svako malo izlazi s posla uz već poznatu doskočicu: “Idem nešto obaviti, brzo se vraćam”. To “brzo” zna potrajati i po nekoliko sati te njezin posao onda moraju raditi drugi. Igora kaže da nije ona za dućan, a da su drugi samo ljubomorni na nju jer je mlada i ima život...
IGORA
Cura dana
SILVA
SILVA - Drva za zimu su spremna. Naručila je dvadeset metara. Dečki iz pilane sve su lijepo izrezali, a mladi susjed iscijepao i složio u drvarnicu. Malo su ga stegla leđa pa ga sad njeguje. Masira ga i stavlja mu obloge. Najviše voli kad po njemu gazi bosim nožicama. Samo ponavlja: ‘Još, još... nemoj stati, gazi, gazi...’.
SILVA
Cura dana
INA
INA - Upisala se na dopisnu radionicu kreativnog pisanja. Želi pisati ljubavne romane. U životu nema sreće u ljubavi i zna sve o patnji. Želi pisati o romantičnim noćima u kojima na krznu leži s dragim ispred kamina. Piju vino, a on svira gitaru i pjeva joj ljubavne pjesme. Dok zora sviće tonu zagrljeni u san.
INA