Obavijesti
Cura dana

Cura dana

INA - 30.09.2024
INA
INA - Upisala se na dopisnu radionicu kreativnog pisanja. Želi pisati ljubavne romane. U životu nema sreće u ljubavi i zna sve o patnji. Želi pisati o romantičnim noćima u kojima na krznu leži s dragim ispred kamina. Piju vino, a on svira gitaru i pjeva joj ljubavne pjesme. Dok zora sviće tonu zagrljeni u san.
Cura dana
ADA
Nakon neprospavane kišne noći odlučila je da mora popraviti krov. Curi i kapa kao lud. Sutra joj dolazi majstor da uzme mjeru. Prošle godine je bio kod susjede koja kaže da joj nitko tako nije začepio rupe. Sad joj krov više ne propušta. Majstor voli smočiti grlo pa mu je stavila hladiti vino, a i ona voli kad se smoči.
ADA
Cura dana
DAVORKA
DAVORKA - Vinograd je obrala, sad su na redu kukuruzi. Traži mladog kombajnista koji sve odjednom može srediti. Ne da joj se ručno brati. Težak je to i naporan posao. Nije se zato školovala da sad ručno bere iako voli kad joj svaki klip kroz ruke prođe. Tako odmah osjeti je li tvrd, kvalitetan i iskoristiv ili je za baciti.
DAVORKA
Cura dana
DIJANA
DIJANA - Brine je budućnost. Noćima ne spava. Vrti se, znoji, tušira hladnom vodom. Radi u mjenjačnici na tržnici i boji se da će ostati bez posla. Slabo joj dolaze promijeniti devize. Morat će se prekvalificirati. Razmišlja završiti tečaj za plesačice. Čula je da se to dobro plaća preko ljetne sezone.
DIJANA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Novopečenoj odvjetnici se ostvario san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom one koji se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
MIRJANA
Cura dana
BILJANA
BILJANA - Kiše stigle, a iza njih idu i gljive. Ova mlada antropologinja dobro se razumije u njih. Točno zna koje su jestive, a koje otrovne. Zbog toga je mnogi muškarci iz sela pozivaju da ode s njima u šumu. Na opću ljubomoru njihovih supruga. Iako joj godi pažnja, sama kaže da s njima ne bi ni ovce čuvala.
BILJANA